Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun hedefi büyük.

2011–2012 öğretim yılına yaklaşık 350 öğrenciyle başlayan Gerze Meslek Yüksek Okulu, hem fiziki, hem de akademik olarak büyük atılımlar içinde.

Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun hedefi büyük.

Fiziki yönden birçok iyileştirme ve büyüme faaliyetlerinin yapıldığı Gerze Meslek Yüksek Okulu, alınan yeni cihaz ve ekipmanların yanında, göreve getirilecek 4 yeni öğretim görevlisiyle eğitim seviyesindeki çıtayı yükseltiyor.

Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut, tekstil teknolojisi laboratuarı için spektrofotometre (renk ölçüm cihazı), kontinü boyama makinesi ve cam malzemeler ile bilgisayar programcılığı programının bilgisayar laboratuarına 30 adet bilgisayar ve 1 tane projeksiyon cihazı alındığını belirtirken, tekstil teknolojisi ve giyim üretim teknolojisi programları için 4 akademik personelin göreve başlatılacağını söyledi.

Tekstil, giyim, ayakkabı ve deri bölümü’nün tekstil teknolojisi laboratuarı, ileride eksikliklerin tamamlanmasıyla tekstil sanayisinde kalite kontrol test laboratuarı olarak kullanılabilecek.

Giyim üretim teknolojisi programına 2012–2013 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci alımının planlandığı ve yeni bölümlerin açılmasıyla, büyümenin çok yönlü olarak devam edeceği belirtildi.









Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER