TUTUKLANDILAR!

5 Eylül günü Yaykıl Köyünde yaşanan olaylar sonrası geçen hafta gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 5 kişi, bugün tutuklandılar.

TUTUKLANDILAR!
 5 Eylül 2011 tarihinde Anadolu Grubunun yapmak istediği sondaj çalışmasına direnenler ile emniyet güçleri arasında arbede çıkmış ve olayların ardından Volkan Özcan tutuklanmıştı.

O günden sonra soruşturmaya devam edilmiş, geçen hafata Cuma günü 5 kişi daha tutuklanmak üzere sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı.

Bugün savcılığın mahkemeye yaptığı itiraz sonucu tekrar gözaltına alınan İlker Özcan, Nusret Kuruoğlu, Fatih Asan, Ümit Küçük ve Murat Akgöz çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Gerze cezaevine gönderildi.

Tutuklamaların ardından adliye önünde toplanan kalabalık olayı protesto ederken tutuklu yakınlarından 2 kişi fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Avukatların Pazartesi günü tutuklamalara itiraz edeceği öğrenildi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

apocu ol pkk lı ol vatan haini ol ne olursan ol ama çevreci olma ...bir dost

NAKA
NAKA - 13 yıl Önce

Bu ömemli ve üzücü konuda bi yorum dahii görememiz çok düşündürücü.....Evet bu sessizlikten çok önemli mesajaızlıklarrr çıkartıyorumm o 6 tane genç çocuk ve aileleri kaybedecekleri sosyal ekonomik zararlarıyla başbaşa kalacaklar ne yazıkkiiii O kötü olayları organize edenler taş atttırmayacaktınız su cop sopa yiyicektiniz ama siz taş atmayacak attrmayacak mazlum ve madur pozisyonunda kalacaktınız eyleminiz dahada çok haklılık bulacaktı.Evet gençler sizlerde böyle böyle bunları tanıyarak büyüyeceksiniz.

gerzeli yürekli
gerzeli yürekli - 13 yıl Önce

bu uğurda 5 genç madur oldu bizler suçluyu ogün orda jop yedik tartaklandık gaz bombası yedik onlar devlet adamı biz bu ülkenin insanı değiliz ozaman suçumuz gerzemizi korumak çevremize sahip çıkmak ülkemizde ne suç işleyenler krallar bizimkisi amcımız bu gerzemize sahip çıkmak topraklarımıaza zara verceğine inandığımız bu termik santralle karşı çıkmak sesimizi duyurmak ama bizden kötüsü yok gelecekteki çocuklarımaza temiz hava hayat sağlamak ama onlar her ürlü gücünü bizi yıldırmak için çabalıyolar korkutuyolar ama yılmayacaz korkmayacaz mücadeklimizi sonna dek sürdürecez görecekler gerzede ne sesler ne şimşekler çıkacak 26 kasımda bunu elbet konuşacak gerze bir ses güç olarak..........

recep yaşar
recep yaşar - 13 yıl Önce

bizi korkutuyolar sesimizin çıkmasını engelliyolar gerze bu tuzağa gelmezde düşmezde kurdurmuyacaz mücdeimiz sürecek tutuklanan arkadaşlarımızıda adalet yerini elbet bulacak saygılarımla gerzeli olarak gururluyum biz birlik oldukça onlar görecekler sonunu..

hamdi
hamdi - 13 yıl Önce

ne olcak o gençler sahip çıkacaz korkmayacaz bizi yıldıramayacaklar hesaplarını planlarını bozacaz yakındır

mehmet
mehmet - 13 yıl Önce

arkadaşlar haydi bir olalım 26 kasımda gerzede tek ses olalım içerdeki arkadaşlarımıza sesimizi duyuralım onları yanlız bırakmayalım ben inanıyorum biz istemedikçe kuramayacaklar

gerzeli57
gerzeli57 - 13 yıl Önce

hastasıyız dede bu gerzenin bana bıraktığın bu yangın evini sahilin hep peşindeyiz atamın değerlerinin ben türk gencisem korkmama savaşırım yılmam çünkü damarlarımdaki asil kanda mevcuttur benim varlğım sen öğrettin dede toprağına göz dikeceklere hep yüreyini siper et güçleri vardır belki ama onurunla hakkını ara mücadele et edecem dede sen rahat ol edecem atam izindeyim ölene dek.........

cem zor
cem zor - 13 yıl Önce

HERKES BABASININ HAYRINA ORADA OLMAYAN POLİSE TAŞ ATMAMASINI, ADAM AKKILLI OLMAYI ÖĞ-RE-NE-CEK...


banner381
SIRADAKİ HABER