Adliye önünde gergin bekleyiş

Daha önce gözaltına alınıp mahkeme tarafından salınan 5 kişi tekrar tutuklama talebiyle adliyeye getiriliyor.

Adliye önünde gergin bekleyiş
Yaykıl Köyünde 5 Eylül günü olan olaylar sonrası evlerinden alınarak gözaltına alınan, daha sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılan 5 kişi, savcının yaptığı itiraz sonrası tekrar gözaltına alındılar.

Mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye getirilmesi beklenen 5 kişiye destek olmak için halk adliye önünde toplanmaya başladı.

Saat :17.00 Şu anda 2 kişinin jandarmada ve 2 kişinin emniyette tutuldukları, bir kişinin sağlık muayenesi yapıldıktan sonra adliyeye getirildiği bilgisine ulaşılırken adliye önündeki sessiz bekleyiş devam ediyor.

Gelişmeleri buradan izlemeye devam edin.

Saat :18.20  Diğer 4 kişi de geniş güvenlik tedbirleri arasında adliyeye getirildi. Adliyenin önündeki kalabalık alkış ve sloganlarla protesto yapıyor. "Baskılar bizi yıldıramaz.", "Direne direne kazanacağız." sloganları arasında adliyeye çıkarılan 5 kişi için alınacak karar merakla bekleniyor.

Saat :19.20  Gözaltına alınanlar hakim karşısında. Dışardaki sessiz bekleyiş devam ediyor. Gözaltına alınanların yakınlarıyla polis arasında geçen küçük bir tartışma dışında genelde sukunet hakim.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER