Gerze bu çirkin görüntüden kurtuluyor.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, yılın son il koordinasyon kurulu toplantısında Gerze’nin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini gösterdi.

Gerze bu çirkin görüntüden kurtuluyor.

Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Ahmet Cengiz'in başkanlığında gerçekleştirilen 2011 yılı 4. dönem il koordinasyon kurulu toplantısına, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Meryem Fidan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, ilçe kaymakamları, il ve ilçe belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşların 2011 yılında gerçekleştirdikleri ve gerçekleştiremedikleri projeler hakkında bilgi verdiği toplantıda Vali Ahmet Cengiz’in ele aldığı konulardan biri de Gerze’de atıl durumda kalan öğretmen evi oldu.

Sinop Valimiz Dr. Ahmet Cengiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve İl Spor Müdürlüğüne verdiği talimatla inşaatın önümüzdeki dönemde en uygun şekilde kullanıma açılmasının sağlanmasını istedi.

Aynı toplantıda konuşan Vali Ahmet Cengiz, 2011 yılı programında bin 160 proje üzerinde çalışıldığını, bu projelerin 391 adedinin tamamlandığını söyledi. İl genelinde 526 projenin yapımına devam edildiğini belirten Cengiz, "71 proje ihale aşamasındadır. 172 projeye de çeşitli sebeplerden dolayı başlanamamıştır" dedi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
yıkılsın
yıkılsın - 13 yıl Önce

yıkılsın yeşil alan olsun orda bina olur mu :)

NAKA
NAKA - 13 yıl Önce

Evet görüntü çirkin evet denizin kenercığına o binayı istemek dahada çirkin evet çevreye doğaya saygısızlık ahh bizim sosyalçevreci öğretmenlerimiz rahatınıza ve keyfinize gelince cevrede yok çevrecilikte yok evet çevreci YEGEPCİLER bu konuda düşünceniz nedirrrr çevreci Belediye başkanı hadi biraz hakikatci olunda o çirkinliği yıkın ordan.

emre kara
emre kara - 13 yıl Önce

Oranın, çirkin görüntüsünden kurtulmasının tek yolu var, oda o binanın yıkılması. kıyı imar kanununa aykırı olarak yapımış olan o binanın tekrar yapılmasına şu çevrecilerden ve belediye başkanında niye itiraz gelmiyor.

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

Gerze nin çirkin görüntüden kurtulması binanın ortadan kaldırılması ile olacaktır.Belediye başkanı halkın görüşünü dikkate almalıdır.

banner381
SIRADAKİ HABER