Karlı TOBB İlköğretim Okuluna ziyaret.

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay Karlı TOBB İlköğretim Okulunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce gerçekleştirilen el sanatları kurs çalışmalarına konuk oldu.

Karlı TOBB İlköğretim Okuluna ziyaret.
Ziyaret Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay, Jandarma Komutanı Güngör Kıraslan, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici, S.Y.D. Gerze müdürü Leyla Tuna ve Gerze okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

 Gerze Kaymakamı Metin Kubilay daha önceki ziyaretinde Karlı TOBB İlköğretim Okulu Müdürü Adem Yönet’den okulun durumu ve ihtiyaçları hakkında kısa bilgi almıştı, bu ziyaretinde giderilen eksiklikleri yerinde inceleyerek, Karlı İlköğretim Okulunun en kısa zamanda örnek okul olacağını söyledi.

 Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Karlı TOBB İlköğretim Okulundaki el sanatları kursu veren Funda Oğuz ve kursiyerlerle sohbet ederek yapılan göz nuru çalışmaları yakından inceledi. Kubilay kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 Kubilay Avcılık, Arı Yetiştiriciliği, Greyder kursu, Kalorifer Ateşçiliği, Boyama, Çocuk Bakımı, İş Güvenliği ve bunun gibi mesleki teknik kursları açmaya devam edeceklerini söyledi.

 Ziyaretin devamında, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'e, Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici’ye ve HEM Müdür Yardımcısı Nazım Aksu'ya Başarı Belgesi verdi.


























































































 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER