23 Nisan coşkusu

Gerze, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşıyor.

23 Nisan coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 91. yılında yapılan törenlerde devlet erkanın ilk tören adresi Hükümet Meydanındaki Atatürk anıtı oldu.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ve beraberindeki resmi kurum amirlerinin Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Burada yapılan törenin ardından kaymakamın ve belediye başkanının koltuklarını kısa süreliğine de olsa öğrenci temsilcilerine bırakma geleneği yerine getirildi. Küçük öğrencilerin sorunları ve istekleri not alındı.

Daha sonra büyük tören için geçilen şehir stadında, 1dakika saygı duruşu ve büyük bir coşkuyla okunan İstiklal Marşı okundu.
Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören, şiirler ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.
Öğrencilerin yaklaşık bir aylık emekle hazırladığı bir birinden renkli gösteriler coşkuyu arttırdı.


































































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 13 yıl Önce

Gerze'de hiçmi öğretmen kalmadı da emekli birini kortejde yürütüyorsunuz. Hiç bulamazsanız atanmamış bir yığın öğretmen adayı var.Yoksa verilen görevi kabul mü etmediler.

sabırlı
sabırlı - 13 yıl Önce

sayın Gerzeli,o kortejde yürüyen emekli arkadaş gönüllü olarak gelip görev aldı ve görevini de en iyi şekilde yerine getirdi. Onu ve görev alanları eleştireceğinize,Gerze' ye gelenleri karşılamak için sizde gönüllü olsaydınız sanırın daha iyi olurdu. Gönülden çalışanları eleştirmek sizin gibilerin hakkı değildir sanırım.

banner381
SIRADAKİ HABER