90. Yıl Dönümü Kutlamaları Başladı

Yüreğindeki İstiklal ülküsünden başka hiçbir sermayesi bulunmayan şerefli bir milletin, milli mücadeleyi kazanmasının 90.yıl dönümü kutlamaları çelenk sunumu ile başladı

90. Yıl Dönümü Kutlamaları Başladı

  28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13 00 de Atatürk Anıtı önünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90.yıl dönümü için çelenk sunma töreni yapıldı.

Törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, İlçe Parti temsilcileri, kurum ve daire amirleri, vatandaşlarımız ve öğrenciler katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önüne çelenklerin sunulması ile başladı. Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı çelenklerini sundular. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türk büyükleri ve şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından Gerze Karlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu Müzik Öğretmeni Buket Okvuran eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından tören son buldu.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 14:54
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER