Bakır’a Çifte Plaket

Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde sevilen şoförlerden Hasan Bakır’a çifte plaket verildi.

Bakır’a Çifte Plaket

  05 Mayıs 2014 Pazartesi saat 13 00 de Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda Trafik Haftası çerçevesinde düzenlenen programa Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Jandarma Kıdemli Başçavuş Alaattin Yanıktepe, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Şardağ, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve şoförler katıldı.

  Sunumunu polis memeru Dilek Bulak Coşkun'un yaptığı program ticari araç kullanırken trafik kurallarına uymada göstermiş olduğu üstün gayret ve duyarlılıktan yılın sürücüsü seçilen Hasan Bakır’a Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ın plaket vermesiyle başladı. Program, trafik hizmetlerinde göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı yılın trafik polisi olan Gerze Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli Baş polis memuru Recep Aktaş’a plaketini Jandarma Kıdemli Başçavuş Alaattin Yanıktepe, Jandarma trafik hizmetlerinde göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı yılın trafik Jandarması olan İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Kıdemli Çavuş Aykut Çakırer’e plaketini Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, trafik hizmetlerinde göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı yılın trafik polisi olan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Yaşar Çakır’a plaketini Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan ve son olarak uzun süredir Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odasında kayıtlı bulunan ve ticari araç sürücülerine örnek olan 2014 yılı ticari araç sürücüsü seçilen Hasan Bakır’a ikinci plaket Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Topçu tarafından verildi.

  Jandarma Kıdemli Başçavuş Alaattin Yanıktepe tarafından Ticari araç sürücüleri ve sahiplerine D-4 ve SRC belgeleri konusunda verilen konferans sonrası program sona erdi.






































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Metinkaya
Erol Metinkaya - 10 yıl Önce

çocukluk arkadaşım,komşum hasana aci̇l şi̇falar di̇li̇yorum.başarili şöförlüğü gençlere örnek olsun.

Ebru BAkır SArıkaya
Ebru BAkır SArıkaya - 10 yıl Önce

canım babam,bu zor meslekte yağmur çamur demeden,bayram seyran demeden çalıştın bizleri bu günlere getirdin.allahim seni̇ başimizdan eksi̇k etmesi̇n.seni̇ çooook sevi̇yoruz...

Niyazi DEMİR
Niyazi DEMİR - 10 yıl Önce

hasan kaptanimi fotoğrafini görünce tanidim,yillarca beni̇ ve ai̇lemi̇ kisaca en sevdi̇kleri̇mi̇ istanbuldan gerzeye gerzeden istanbula kazasız belalsız taşıdı. helal olsun hasan kaptana,ancak son zamanlarda kendisini gözlerimiz aradı güven keklik hasan kaptanımızı geri istiyoruz.

İBRAHİM ASLAN
İBRAHİM ASLAN - 10 yıl Önce

i̇stanbul gerze arası bütün yolculuklarımı hasan abiye denk getirirdim.işini severek yapan yolcularına saygılı bir abimiz.tebrik ederim hasan abi...

osman metinkaya
osman metinkaya - 10 yıl Önce

cocukluk genclik ve meslek arkadaşım sevgili hasan bakırı''yılın şöförü''olması nedeniyle kutlar;sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER