Barbaros Motor, uluslar arası arenada

Gerze’nin gurur kaynağı işletmelerinden Barbaros Motor, Türk tarım sektörünün en önemli buluşma platformu olan GROWTECH EURASIA’nın seçkin katılımcıları arasında yerini aldı.

Barbaros Motor, uluslar arası arenada

Bu yıl onbirincisi düzenlenen GROWTECH EURASIA; Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı'nda satand açan Barbaros Motor, kendi imalatı ürünleri uluslar arası tarım sektörüne tanıtıyor.

Çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayan Growtech Eurasia; Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetler'e kadar geniş bir coğrafyada etkin tarımsal bir ihtisas fuarı olarak biliniyor.

Her yıl uluslararası arenada daha çok ses getiren ve istikrarlı bir şekilde büyüyen Growtech Eurasia Fuarı'nda, kendi imalatı olan; yem kırma makineleri, yem ezme makineleri, süt sağım makineleri, su tankerleri, her çeşitte römorklar ve tırmıkları uluslar arası beğeniye sunan Barbaros Motor, ulusal ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

Barbaros Motor’un imalatını yaptığı bu ürünlerin yanında, ağaç kesim motorları, tırpan motorları, ilaçlama motorları ve makineleri, çit ve dal budama motorları, çim biçme/kesme motorları ve makineleri, su pompaları, su arıtma sistemleri, jeneratörler, çapa motorları, dal parçalama makineleri, çay toplama motorları, toprak delme makineleri, zeytin silkeleme makineleri ve bahçe aletleri gibi tarım ekipmanları ve bunların yedek parçaları olarak ithal ürün grupları da mevcut.

Bu ürün grupları BARBAROS, BARTECH, FARMATE, KNC, YONGJIA, TOPSO, TRIMMY gibi markalarla tüketiciye sunuluyor.

















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT TANGA
MURAT TANGA - 12 yıl Önce

GERZEMİZİN VE BARBAROS MOTOR FİRMASINI ELMİZDEN GELDİĞİNCE DÜNYA ÜLKELERİNE TANITTIK VE BUNDAN GURUR DUYUYORUZ.

M. Uğur KIVRAK
M. Uğur KIVRAK - 12 yıl Önce

Barbaros motor firması olarak Türkiye genelinde düzenlenen ulusal fuarların 7.sine antalya expo centerda katılımımız gerçekleşti. 15-18 aralık 2011 tarihinde İstanbul Beylikdüzü TUYAP fuar alanında gerçekleşecek olan tarım fuarında da yer alacak.

Şakir Duru
Şakir Duru - 12 yıl Önce

Yapmış olduğunuz çalışmalardan kendi adıma gurur duyuyorum.Başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle...

banner381
SIRADAKİ HABER