İzlemediyseniz çok şey kaçırdınız.

Sinop Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde tam bir müzik şöleni verdi.

İzlemediyseniz çok şey kaçırdınız.

3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde müzik dinletisi gerçekleştiren Sinop İMKB Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, verdikleri konserle izleyenleri adeta büyülediler.

Sinop İMKB Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin Gerzeli öğrencisi İlker Aşıcı’nın organize etiği konser, klasik müzikten güzellemeye, sanat müziğinden gitar ve çello resitaline kadar dolu dolu geçti.

Konser öncesinde aynı lisenin öğrencilerinin öğretmen Korkut Tiryaki önderliğinde  gerçekleştirdikleri resim sergisinin de gezildiği salonda, izleyiciler tam bir müzik ziyafeti yaşadılar.




















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Semih Kulak
Semih Kulak - 12 yıl Önce

Bu güzel geceyi bizlere yaşatan ve gecede emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum. Söylenebilecek en güzel kelime "Harikaydı." olsa gerek. Böyle sanatsal etkinlikleri İlçemizde görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Devamını diliyorum.

İlker AŞICI
İlker AŞICI - 12 yıl Önce

Bir Sinop Güzel Sanatlar lisesi öğrencisi olarak , birde Gerze li olarak kendim başta olmak üzere arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.. Geldiğiniz için çok teşekkürler..

banner381
SIRADAKİ HABER