Başkanlar Başkanı Unutmadı

Gerze Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu Yenikent (Gürzüvet) Belediye Başkanı Mevlüt Aydın’nı ziyaret etti.

Başkanlar Başkanı Unutmadı

  Ak Parti İç İşleri Komisyon Başkanı Sinop Millet Vekili Mehmet Ersoy, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Gerze Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sevile Aksu ve Ak Parti Gerze teşkilatı Ak Parti Yenikent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın’nı evinde ziyarette bulundu.

  Yaklaşık bir ay önce baypas ameliyatı geçiren Aydın, “ İyi günümde her zaman yanımda olan teşkilatım, geçirmiş olduğum rahatsızlıktan sonra bu kötü günümde de yanımda olması bana ayrı mutluluk verdi. Biz teşkilat olarak tüm halkımızın ,iyi ve kötü gününde yanında olduğumuzu işte bugün bunu daha iyi anladım.” diyerek duygulu anlar yaşadı.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 22:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaşın biri
vatandaşın biri - 11 yıl Önce

tüm vatandaşlarım seçime kadar ne kar kopardınız kopardınız(işinizi hallettirin)şeçimden sonra bunları zor bulursunuz elinizi çabuk tutun.

HACİSELLİ KÖYÜ DAYLI MAHALLESİ
HACİSELLİ KÖYÜ DAYLI MAHALLESİ - 11 yıl Önce

valla kardeş ki̇msen çok güzel söylüyorsun haci̇selli̇de dayli ve deral mahallesi̇nde 70 m2 yere beeton döktüremedi̇k kaç sefer söylendi̇ baş vurmadiğimiz yer kalmadi gerzede akp yapicaz dedi̇ler hala yapicaklar sayin mi̇llet veki̇li̇nen görüşüldü onlarda yapmadilar yapicaz di̇yi̇p mi̇lleti̇ kandiriyorlar şi̇mdi̇ seçi̇m yaklaşiyor herkez konuşuyor orada yatan bi̇rde şehit mezarlığı var köylü basın da getirdi yinde ilgilenen yok ben daha ne diyem

vatandaşın biri
vatandaşın biri - 11 yıl Önce

köylü vatandasım yanlış zamanda yardım talep etmissindir.her şeçime 2 veya 3 ay kala istiyecen.gerzede(akp)işler böyle dönüyor.osman başkanın yanına git elinden geleni yapmaya calışır olur veya olmaz der.adam 2 yıl(ay deyil)karlı köyüne durak yaptırdı.bence bir başbakan calışıyor birde osman başkan.

çamo
çamo - 10 yıl Önce

kadir başkan heryerde

banner381
SIRADAKİ HABER