Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cumhuriyet kutlaması.

Ulusumuzun var olma mücadelesi için verdiği kurtuluş Savaşının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 88. kuruluş yıl dönümüne ulaşmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cumhuriyet kutlaması.

Aziz milletimizin dirilişinin simgesi olan Cumhuriyet, Türk ulusunun özlemlerini, inandığı değerleri tam bağımsızlık ve ulusal egemenlik gibi ilkelerin yaşama geçirilmesini sağlayan, halkımızın doğasına ve geleneklerine en uygun yönetim biçimidir.

Cumhuriyet, ümmetçilik yerine ulusçuluğu, kulluk yerine yurttaşlığı, bağnazlık yerine çağdaşlığı getiren bir rejimdir. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, ancak Cumhuriyet'i korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.

Birliğimize, tekil devlet yapımıza, bölünmez bütünlüğümüze ve Cumhuriyetimize zarar veremeye çalışanlara en büyük cevabı, Atatürk'e inanmış, ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılığını gösteren ve Cumhuriyetimizin çevresinde kenetlenen yüce Türk Ulusu verecektir.

Bütün bu düşüncelerin ışığında milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında ve yaşatılmasında hiç düşünmeden canını veren şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyorum.

 

İlknur Kara

CHP İlçe Başkanı


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER