Gerze EML mezunları buluşuyor.

Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunları 22 Ekim cumartesi günü kendi okullarında bir araya geliyor.

Gerze EML mezunları buluşuyor.

Meslek Lisesi olarak ilk mezunlarını 1982 yılında veren okul, yetiştirdiği öğrencileri erken yaşlarda meslek sahibi yapıyor. O yıllarda elektrik ve mobilya tasarımı bölümlerinden mezun olanların bir kısmı hala mesleklerini devam ettirirken, farklı meslek grubundakiler de okulda öğrendiklerini amatör uğraş olarak sürdürüyorlar.

İşte o mezunların şu anda neyle meşgul olduklarını, hayatlarında neler değiştiğini öğrenmek amacıyla bir araya gelecek olan Meslek Lisesi mezunları, anıları da tekrar yaşatmak istiyorlar.

Şu anda hala okulda öğrenim gören öğrencilere de örnek olmak isteyen ve buluşmayı gelenekselleştirmeye çalışan mezunlar, 22 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 13.00’de Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde bir araya gelecekler.

Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler okul müdürü Metin Çalmaz, Mithat Tuzcuoğlu (0 505 894 75 28) ve Gerze Gündem haber sitesinden bilgi alabilirler.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
eml öğrencisi
eml öğrencisi - 13 yıl Önce

eml de çalışmış eski öğretmenlerimizi de davet etsek bence çok güzel olur çünkü şu anda çalışan öğretmenlerin azını tanıyoruz halen gerzede çalışmakta veya ikamet etmekte olan eski eml personellerini de davet edelim

Mithat Tuzcuoğlu
Mithat Tuzcuoğlu - 13 yıl Önce

Tabiki bazı öğretmenlerimizle görüştük Uzakta olanlar gelememe durumu var.Ama sizlerinde tanıdığı öğretmenlere haber verirseniz güzel olur.Ben 1984 mezunu olarak o dönemki öğretmenlerimizi bilgilendiriyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER