Şehit acısı Sinop'a düştü.

Hakkâri’nin Çukurca ilçesindeki hain terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Halil Özdoğru'nun (41), Sinop'taki baba evine ateş düştü.

Şehit acısı Sinop'a düştü.

Uzungürgen köyünde yaşayan ailesine acı haberi, Sinop Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Erkan Arıkan, verdi.

5 kardeşin ikincisi olan şehit Uzman Çavuş Özdoğru'nun Çukurca'dan önceki görev yerinin Afganistan olduğu ve kısa süre önce Çukurca'ya gittiği öğrenildi.

Güçlükle ayakta durduğu gözlenen şehidin babası Osman Özdoğru, oğluyla en son bir ay önce görüştüğünü belirterek, oğlunun kısa süre önce memleketi Sinop'a izne geldiğini ifade etti.

Anne Şehriye Özdoğru da, ''Oğlum Afganistan'da görevliydi. Yeni gelmişti Afganistan'dan. İzne geldiğinde az kaldı, daha doyamadan yeni görev yeri Hakkâri’ye gitti, şimdi şehit oldu'' diyerek ağıt yaktı.

Şehidin evli ve 3 çocuk babası olduğu, ailesinin ise kent merkezindeki askeri lojmanlarda yaşadığı öğrenildi.

 


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 13 yıl Önce

terörle mücadele karalılıkla devam etmesin... BİTİRİLSİN!!!

KORAY DERELİ
KORAY DERELİ - 13 yıl Önce

öfkem sabrım herşeyim taştı nu gece...heeeyyy başımızdakı herifler az erkek olun lan.bitirin artık şu işi yazıklarr olsun be

canan
canan - 13 yıl Önce

askerin biri sevdiğine yazıyor. aşkımmm... biliyormusun bu gün sürü halinde önümüzden geçtiler komutana izin ver indirelim dedik komutan hayır dedi sonra onlar yüklerini bıraktlar tekrar önümüzden geçtiler komutana izin ver indirelim dedik yine izin çıkmadı......ne kadar acı değil mi?illa ki canımız yanacak illaki 1 tane de olsa şehit vereceğiz...neden kimden korkuyorsunuz biz ki bir çavuş öldü diye yakın orayı diyen mustafa kemal gibi bir önderin milletiyiz.şimdi 26 tane şehit veriyoruz da elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz metanetimizi koruyalım öyle mi ya vatanı koruyalım ya da metanetimizi peki siz baştakiler ya sizler ne yapacaksınız kimi neyi koruyacaksınız???

banner381
SIRADAKİ HABER