Gerze’de bu da oldu.

Akşam evlerinin önüne arabasını park eden onlarca araç sahibi, sabah beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

Gerze’de bu da oldu.


Dün gece kimliği belirsiz kişiler, park halindeki onlarca aracı muhtemelen elleriyle yerlerinden oynatarak yol üstüne çıkardılar.

Birçok mahallenin ara sokaklarında park halindeki arabalar, yolu kapatacak şekilde yerlerinden oynatılırken, bazılarının sileceklerinin de kaldırıldığı ama araçlara herhangi bir maddi hasar verilmediği görüldü.

Gece geç saatlerde olduğu düşünülen olaylar için soruşturma başlatan emniyet güçleri, MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Aytuğ Kaan Gök / Gerze Gündem.






Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü Yılmaz
Şükrü Yılmaz - 13 yıl Önce

Bu durum için soruşturmaya ne gerek var ki?? Zarar yok ziyan yok.. hani büyük şehirde olsa kaldırıma park edenleri protesto için yapıldı denirde, muhtemelen gençler kendilerince kuvvetlerini denediler...

Şükrü Kabaş
Şükrü Kabaş - 13 yıl Önce

Anlaşılan o ki bizim tüp arasına güçleri yetmemiş :)

KORAY
KORAY - 13 yıl Önce

BOYLE GENCLIK MI OLUR SAYIN VATANDAŞ..BİZDE GENC OLDUM AMA BOYLE TERBIYESIZCE DEIL..GUCLERINI DENIYECEKLERSE BU İŞİN OKULU VAR..

Gerzelü Biri
Gerzelü Biri - 13 yıl Önce

Kaldırımlar PARK yeri midir? Bu gençler güç denemesi yapmamış bence... Kaldırımdaki araçları kaldırmak istemişler. Ne işi var kaldırımda bu araçların???

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

Gerze belediyesi inşallah sadece köşk tarafını değil, görüntülerde görülen artık toprakları çıkmaya başlamış sokaklarıda asfaltlar herhalde

Şükrü Yılmaz
Şükrü Yılmaz - 13 yıl Önce

sayın site yöneticisibu yorumu yayınlamanız için değil yaptığınız işi düzeltmeniz için yazıyorum.

KORAY bey bana laf atıyor bir, büyük harf yazıyor buda iki..
bende cevap hakkımı kullanıyorum ki kurallara uygun ve kimseyi rencide etmiyorum. benim yorumumu yayınlamıyorsunuz ne biçim iş yapıyorsunuz arkadaş.. işinizi doğru dürüst yapın lütfen.

vatandaş
vatandaş - 13 yıl Önce

sokaklar yorumcu yorumunuzda haklısınız. sizin yolunuzda toprak çıkmak üzere atatürk mahallesinde senelerdir toprakla duruyoruz asfaltı geçtik resimlerdeki gibi bozuk beton yol olsada ayğımız baki çamur olmasa diyor insan..

banner381
SIRADAKİ HABER