Gerze Gündem emlakçılıkta da bir numara

Gayrimenkullerinizi en hızlı, en güvenilir olarak biz satarız.

Gerze Gündem emlakçılıkta da bir numara

Gayrimenkullerinizi en hızlı, en güvenilir olarak satmak için kurduğumuz Gerze Gündem Emlak, internet ortamında yayınlanacak görseli bol ilanlarla alıcıya kısa sürede ulaşmanızı sağlayacak.

Kiralık veya satılık - daire, müstakil ev, arsa, arazi, bahçe, bağ, iş yeri, plaza, villa vs. ilanlarının tamamını bulabileceğiniz Gerze Gündem Emlak Platformunda, gayrimenkul ilanlarınızı dünyanın her tarafındaki insanlara ulaştırma imkânı yakalayınız.

Dünyanın dört bir yanındaki alıcılar ilanlarınızı internetten takip edebilecek ve size daha hızlı ulaşabilecektir.

Alıcı veya satıcı olan sizleri, www.gerzegundememlak.com sitemizi ziyarete ya da “Hamidiye Mahallesi Selvi Sokak No: 16 Belediye dükkanları Gerze Noteri yanı Gerze” adresindeki büromuza kahve içmeye bekliyoruz.

Telefon numaraları: 0 368 718 30 00

                                 0 546 243 94 07

                                 0 542 661 18 70


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gelişen Gerzem
Gelişen Gerzem - 13 yıl Önce

Sayın Gerze Gündem İnternet Habercilik, GERZE HALKININ SESİi,habercilik anlamında yakalamış olduğunuz dürüst,ilkeli,ve sabırlı ivmeyi yakınen takip ve takdir ediyoruz.Gerze'nin önemli bir eksiği olan emlak alım satım ve kiralama işi için başlatmış olduğunuz bu ilkte başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz GERZELİ KONUT SAHİPLERİNE ve yeni kurulan emlak ofisinize başarılar diliyoruz.ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN......

banner381
SIRADAKİ HABER