Öğrencilerden “Farklı renkler” sergisi

Sinop İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde “Farklı Renkler” adında sergi açtı.

Öğrencilerden “Farklı renkler” sergisi

Sinop İMKB Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 11. Sınıf resim bölümü öğrencileri Bahar Sarı, Yunus Aydın ve Serdar Gün, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde “Farklı Renkler” adında sergi açtı.

Açılışını Sinop İMKB Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Demir’in yaptığı ve öğretmenlerden Huriye Durmaz’ın öncülük ettiği sergide, öğrencilerin karakalem ve akrilik tekniğiyle yaptığı 30 eser sergilendi.

Sergiye yönetici ve halkın ilgisinin az olması son zamanlarda sanata ve sanatçıya bakış açısını özetler nitelikteydi.

Tolga Baş / Gerze Gündem






































































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar EREN
Yaşar EREN - 13 yıl Önce

Sinop'lu genç yeteneklerimizi kutluyor ve tebrik ediyoruz... Üzgünüm ki, ancak INT. ortamından izleyebilmiş durumdayım... Bu tür sanatsal faliyetlerin önceden ilan edilip, yeterince tanıtılıyor olmamasını gerçekten anlamış değilim ve ilgililerin bu konudaki zafiyetlerini de açıkçası sanata olan duyarsızlıkları nedeniyle de çok samimi olarak kınıyorum... Bu tür gençlerimizin emeklerine çok daha saygılı, duyarlı olmalıyız ki, izleyicileri çok daha fazla olabilmeli, çok daha fazla halkın önceden bilgili olarak, ziyeret edebilmeleri organize edilebilmeliydi... Sadece kulaktan kulağa duydum, sordum soruşturdum, nerede olduğunu öğrenmeye çalıştım bu resim sergisinin, ancak bir türlü öğrenemedim, ziyaret edemedim... Çok üzgünüm... Umarım, başka sergilerin yayınlanmasına yönelik, ilçemiz veya ilimiz kamu yetkilileri bu tür sanatsal faaliyetlerin halka duyurulması konusunda çok daha duyarlı olurlar...
Bilgi edinilmesini ve gereğini saygılarımla rica ederim...
Yaşar EREN
www.bayiyonetimi.com

banner381
SIRADAKİ HABER