Bu gurur tüm Gerze’nin

Gerze Belediyesi’nin kısıtlı bütçesinin yetersiz kaldığı yerde, tüm Gerzeliler ve Gerze’yi sevenler devreye girdi.

Bu gurur tüm Gerze’nin

Gerze Belediyesinin itfaiye aracı alımı için başlattığı kampanyaya destek veren her kesimden ve siyasi partiden vatandaşın katkılarıyla alınan itfaiye araçları için tören düzenlendi.

Belediyenin kendi bütçesiyle aldığı araçlarla beraber, kampanya sonrası alınan araçların sergilendiği belediye binasının önünde yapılan törende, kampanyaya destek veren vatandaşlardan bir kısmına plaket verildikten sonra, kurban kesilerek dualar okundu.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın iki buçuk yıllık icraatlarını anlattığı konuşmasının ardından itfaiye aracı alımındaki katkılarından dolayı 15 vatandaşa plaket verildi.

Müslüm GÜNAY, Feyzullah AKÇA, Kebuter PALABIYIK, Kasım ÖZTÜRK, Murat BAL, Emin BÜYÜKBAŞ, Ramazan ÜTÜK, Tamer YEŞİL,Ferhat ALKAN, İsmail MIZRAKLI, Nejat ÖNEN, Nazım BALCIOĞLU, Sadık ZOR, Erol DERİCİ ve Halil BEŞLİ plaket alan isimler oldu.









































































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nur Özada
Nur Özada - 13 yıl Önce

Her Seferinde Hayvan Kesmekten VAZGEÇ Osman Bey !!..

Hayırlı Olsun  ama......
Hayırlı Olsun ama...... - 13 yıl Önce

Başkanın Gerze adına yapmış olduğu çalışmalar aşikardır.Buna söyleyecek sözümüz yok.Ancak bu araçlar alınırken küçük ve orta ölçekte nakit yardımında bulunanalar oldu.Herkes kendi gelirine göre destek oldu.HEMDE GÖNÜLDEN.Peki Fotoğraf Karelerine baktığımızda daha fazla katkıda bulunanlar plaket sahibi oldular onure edildiler ya diğerleri....HALKIN İKTİDARINDA AYRIMCILIK OLMAYACAKTI HANİ...............

H.Cem AŞICI
H.Cem AŞICI - 13 yıl Önce

Tamam eleştir de eleştirinin de bir sınırı var kardeşim.Adamğın kestiği kurbanı verdiği plaketi eleştirmek de neyin nesi? Bağış yapanların hepsine plaket yetişir miydi acaba bu nedir?

banner381
SIRADAKİ HABER