CHP milletvekili adayı Gerze’deydi

12 Haziran genel seçimlerinde CHP’den Sinop 2. Sıra milletvekili adayı olan Abdullah Şişek Gerze’yi ziyaret etti.

CHP milletvekili adayı Gerze’deydi
CHP tarafından Sinop’ta ikinci sıradan milletvekili adayı gösterilen Abdullah Şişek, Gerze esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.
İlk önce CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şişek, İl başkanı ve İl yönetimindeki partililerle birlikte geldikleri ilçe binasında sohbet toplantısı yaptı.
11 yılı ilçe başkanlığı olmak üzere toplam 25 yıldır siyasetin içinde olduğunu söyleyen Abdullah Şişek, 1960 yılı Boyabat doğumlu olduğunu ve Gerze’nin eniştesi olduğunu anlattı.
Boyabat gibi sağ oyların yoğunlukta olduğu bir yerde, hem sol siyaset yapıp hem de esnaflık yapmanın zorluklarını göğüslediğini belirten milletvekili adayı, CHP’nin Sinop’tan iki milletvekili çıkaracağına emin olduğunu ve oylarının kat kat artacağını iddia etti.
Siyasi görüş ayırmadan herkese ulaşacaklarını, varsa kızgınlar ve küskünlerin gönlünü kazanacaklarını, kimseyi ötekileştirmeden her oya talip olduklarını açıklayan ekip daha sonra halkın arasına karıştı.
Yapılan esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla tek tek sohbetlerden sonra belediyeye geçildi.
Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, heyeti kapıda çiçeklerle karşıladıktan sonra makam odasına davet etti. Burada yapılan uzun sohbetin ardından, heyet pazar yerinde ki köy halkını ziyaret ederek vatandaşı dinledikten sonra mutlu bir şekilde Gerze’den ayrıldı.






































 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerçek c.h.p li
gerçek c.h.p li - 13 yıl Önce

gerzede c h p li olmak ve c h p liyim demek kolay
işte gerçek c h p abdullah bey yıllardır boyabatta zaman zaman tek başına defalarca mücadelesini vermiş ve tek bir görüşünden taviz vermemiştir kendisini kutluyorum inşallah tamamına erdirir zaten eğer kaybederse bu kendisinden kaynaklanmaz calıştığı insanlara çok dikkat edecek ve doğru kişilerle doğru yerlerde olursa bu iş tamam yoksa akp götürür

yazik
yazik - 13 yıl Önce

vekil adayina yazik oldu.. gerzede bi chp liyim ama bu secimde chp ye oy vermiycem oyum boşş nedenide gerzedeki chpliler tabi onlara chp li denilirse partiyede yazik ettilerr ......

1994
1994 - 13 yıl Önce

ey gidi günler sene 1994 gerze de camlar kırılıyor küfürler havada uçuşuyor şimdi o kapının önünde poz veriyorsunuz benim bu seçim de oyum hüseyin abi için chp ye 1994 hüseyin abi bizi desdekledi o görevini o zaman bize karşı yaptı sıra biz de bende görevimi yapacam hayırlı olsun enişte

Gerzeli
Gerzeli - 13 yıl Önce

Gerze'de CHP çoğalacağına gittikce azalıyor. Sanki her tarafı bunlar yönetiyormuş gibi, hepsinde bir alım, bir çalım sormayın gitsin. Yazık başlıklı arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum. Osman başkanı bu söylediklerimin dışında tutuyorum. Biz kimin chp' kimin olmadığını çok iyi biliyoruz. Kendini dev aynasında gören küçük insanların yönetiminde chp. Bence akp 2 milletvekili çıkarır. Bunun da sorumlusu chp'nin yönetim kadrosundan kaynaklanmaktadır. Dün suya sabuna dokunmayanlar, kendine , ailesine hayrı dokunmayanlar parti yönetecekler, halkı aydınlatacaklar. Acaba hayatları boyunca 2 tane kitap okumuşlar mıdır. Gazeteyi okuyup yorum yapabilecek kapasiteleri var mı?

chpli
chpli - 13 yıl Önce

sayın dostun
sen yıllarca calıştığın kurumdan emekli oldun ve siyasete atıldın lider oldun şimdi söyle çalıştığın kurumdan bir tane dostunu alıpta bu partiye getirebildinmi ????????????
daha doğrusu çalıştığın yıllarda kavgasız ayrıldığın bir tane mesai arkadaşın oldumu?????????????????
şu görüntüyü sakına sahiplenme senden kaynaklanan bir başarı yok ortada bu partinin millet vekili ve aslan gibi bel. baş. var ondan bu kalabalık ayrıca bunların hepsini chpli zannetme pilav var ortada yemeğe gelmişler bitince giderler geriye kalanlar chp lidir
oyum chp ye ama sen orada olduğun müddetce o partiye adımımı atmam .........

banner381
SIRADAKİ HABER