Gerze’den Van’a dost eli

Gerzeliler, Van'da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Gerze’den Van’a dost eli

Van'da meydana gelen depremin ardından Gerze Belediyesi yardım kampanyası başlattı.

Toplanan yardımlar için Hal içindeki Konservatuar binasını tahsis eden belediye, öncellikle toplanacak olan yardımların arasında su, ilaç, temizlik malzemesi, serum, mama, çocuk bezi, her türlü kuru gıdanın yanında, kullanılmamış kışlık giysi, battaniye ve yorgana ihtiyaç duyulduğunu duyurdu.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız yardımlarını, Hal içindeki Konservatuar binasında hazır bulunan görevlilere teslim edebilirler.

Aytuğ Kaan Gök / Gerze Gündem.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaan TÖNGELCİ
Kaan TÖNGELCİ - 13 yıl Önce

Kırgızistan Başkonsolosluğu'na ulaşarak Ulupamir köyüne yardım etmelerini talep ediniz. Yardımlarınızı burayla irtibata geçerek konsolosluğa ya da Kasımbek Varol adına Ulupamir Köyü Muhtarlığı'na bizzat gönderiniz. Onun dışındaki yardımlarınız belirli bir yerde toplanarak çok sonra adreslerine ulaştırılacaktır.

Kırgızistan Başkonsolosluğu Bilgileri:

Adres . Lamartin Caddesi, Altınay Apartman No : 7
Kat : 3 Taksim/İstanbul

Telefon : (0 212) 235 67 67 - 235 37 37

Gürhan TANGA
Gürhan TANGA - 13 yıl Önce

Van Erciş'e bağlı Ulupamir köyünde yaşayan KIRGIZ TÜRKLERİ'nin acil olarak kışlık çadır ve kışlık giysi ihtiyacı vardır.

Henüz bu köye Kızılay veya başka kurumlarca yardım ulaşmamıştır. Köyde yaşayanlar 1980 lerde Alparslan Türkeş'in öncülüğünde iskan ettirilen Kırgız Türkleri olup, köy muhtarı para veya başka bişey istemediklerini, yalnız evlerinde oturamadıkları için ve çocuklar soğuk havadan etkilendiği için çadır ve kışlık giysi talebinde bulunmuştur.

Lütfen sessiz kalmayın arkadaşlar.

irtibata geçin:
Ulupamir Köyü Muhtarlığı
Kasımbek Varol (Köy muhtarı)

+90 432 382 24 28
Cep: 0 (539) 462 54 84

banner381
SIRADAKİ HABER