Ha Gayret Gençler Az Kaldı…

Dünyanın en büyük Amatör Gruplar Müzik Yarışmasında Grup Reekarnasyon Artık Finalde.

Ha Gayret Gençler Az Kaldı…

  Powvertürk/Powergarage  TV ve Emergenza işbirliği ile organize edilen dünyanın en büyük Amatör Gruplar Müzik Yarışmasının Türkiye finallerinde, 106 grup arasında önce 1. Turu, ardından 10 Nisan’da İstanbul Mask Lıve Music Club’da yapılan çeyrek final turunu başarıyla geçen Grup Reenkarnasyon 4 Mayısta İstanbul Taksim Hayal Kahvesi Bistro’da düzenlenen yarı final gecesinde olağanüstü bir performans göstererek final biletini aldı.

  1 Haziran 2012 tarihinde İstanbul Beyoğlu İndigo  Cafe-Barda gerçekleştirilecek finalde de başarılı olmak ve Sinop’ un adını dünya finallerine yazdırmayı hedeflediklerini belirten grup Reenkarnasyon üyeleri Ulaş Ünal, Bilge Kaan Demirtaş, Alper Konuk, Cenk Erhan Özdemir ve Umut Ünal finalde de tüm Sinopluların desteklerini alacaklarına inandıklarını belirttiler.

  Salonda bulunan izleyicileri performansları ile büyüleyen Grup Reenkarnasyon artık finalde. Kendilerine maddi manevi desteklerini esirgemeyen Sinop Valisi Sayın Dr. Ahmet Cengiz’e, Sinop ’lu İşadamı Sayın Musa Can’a, Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül’ e, Sinoplu’ lar Dernekleri Federasyonu Başkanına ve tüm dernek başkanları ve yöneticilerine, o salonda kendilerini yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm dostlara, ayrıca yarışmanın başından bu yana haber desteği vererek gücümüze güç katan basın yayın organlarına (Gerze Gündem Haber Sinop Pusulası, Yorum 57) yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferit
Ferit - 12 yıl Önce

yarı final gecesi o salondaydım gerçekten olağanüstü bir performans sergiledi grup reenkarnasyon, yürekten kutluyorum gençleri...

bekir demirci
bekir demirci - 12 yıl Önce

sizlerin hiçbirini tanımıyorum,ama bu sizleri sevmem ve takdir etmeme engel değil,hadi çocuklar az kaldı,tüm başarı dileklerimiz sizinle

Atilla
Atilla - 12 yıl Önce

gençler muhteşemdiniz gerçekten, tebrik ediyorum... başaracaksiniz buna yürekten inaniyorum...

hayran
hayran - 12 yıl Önce

tebrik ediyorum gençler sizi..başaracağınıza inanıyorum :)

hayran
hayran - 12 yıl Önce

gerçekten çok güzel ! muhteşem tebrikler başarıcağınza inanıyoruz :)

hayran_s
hayran_s - 12 yıl Önce

grup reenkarnasyon gerçekten çok başarılı.sizleri gönülden tebrik ediyorum.başaracağınıza inanıyorum.tekrar başarılar... :)

hayran_s
hayran_s - 12 yıl Önce

grup reenkarnasyon gerçekten çok başarılı.sizleri gönülden tebrik ediyorum.başaracağınıza inanıyorum.tekrar başarılar... :)

Aslı Evren
Aslı Evren - 12 yıl Önce

çok farklı bir tarzınız var ayrıca solistiniz çok yakışıklı =)))))


banner381
SIRADAKİ HABER