İsmail Özhan güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı İsmail Özhan, tek liste girdiği kongrede tüm delegelerin oyunu alarak yeniden Başkan seçildi.

İsmail Özhan güven tazeledi.

  Milliyetçi Hareket Partisi haftasonu İl kongresi düzenledi. Aşıklar düğün salonunda düzenlenen kongre ile Partililer İl Başkanını seçti. İl ve İlçelerden katılımın yoğun olduğu kongrede 480 delege oy kullandı. Yapılan seçimle tüm delegelerin oylarını alan İl Başkanı İsmail Özhan yeniden Başkan seçildi.

   Seçim öncesi partililere seslenen Özhan konuşmasında birlik ve beraberliğe değindi. Özhan, Türkiye’deki birlik ve beraberliği yeşertecek güce sahip olduklarını vurgulayarak, “Habur’u unutmadık. Unutmayacağız. Ne oldu Habur’da. Bölücüleri Türkiye’ye getirdiler. Ayaklarına hakim ve savcı getirdiler. Türk bayrağını ve Atatürk posterimizi Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün resmini indirterek ifade verdiler. Ve hepsini serbest bıraktılar. Bölücülüğe prim veren bu zihniyeti hiçbir zaman affetmeyeceğiz. Milliyetçi hareket Partililer olarak Türkiye’deki birlik ve beraberliği yeşertecek güce sahibiz. Onun için bölücülüğe hayır. Birlik ve beraberliğe kardeşliğe evet diyorum” dedi.

   Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP’li Belediye Başkanları ve çok sayıda Partili katıldı. 









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 19:58
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER