Hizmette Sınır Tanımam

İlçemiz Alaattin Şahin caddesi üzerinde yapılmakta olan işletme inşaatı ile ilgili Gerze Gündem Haber sitemize gelen mail ve yorumlardan yola çıkarak konuyu Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya taşıdık.

Hizmette Sınır Tanımam

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Hizmette sınır tanımam.” diye söze başlayarak, “Söz konusu olan yer yıllardır atıl vaziyette olup amacının dışında kullanılmaktaydı. Bu sebeple bölgedeki çevre sakinlerinden devamlı şikayetler gelmekteydi. Belediye olarak bu şikayetleri dikkate aldık ve söz konusu alanı turizme ve dolayısıyla da halkın hizmetine katmak amacıyla yeni bir proje ürettik. Yeni proje ile yaklaşık 2m.daha deniz seviyesine indik, daha fazlasına zeminin kayalık olması izin vermedi. Alanın zemin etüdünü yaptırarak üzerine ruhsatına uygun olarak 3.80cm.yüksekliğinde ve 400M2.genişliğinde bir alanı kapsayacak, Gerze’ye layık mükemmel bir projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalara başladık ve bu çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmektedir.

   Bu vesile ile vatandaşlarımı ilçenin çehresini değiştirecek, ilçenin günü ve geleceği için hayati önem arz eden belediyenin bir kaç çalışması hakkında da bilgilendirmek istiyorum. İlçemiz kanalizasyon şebekesi terfi merkezi, doğalgaz ve elektrik şebekelerinin yeraltına indirme çalışmaları süratle devam ediyor. Yaklaşık olarak 1 yıl sonra tamamı bitirilerek hizmete sunulacak olan projeler hayata geçirildiğinde ilçemiz sadece bölgede değil, ülkede parmakla gösterilecek modern bir kent görünümüne kavuşacak, insanlarımız Gerze’ de yaşıyor olmanın ayrıcalığını tadacaklar.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2013, 09:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
barış
barış - 11 yıl Önce

sayın başkan, mütahitlerin peşkeş çektiği arsalar için ne zaman dur diyeceksiniz ?
güzel gerzemizin her yeri inşaat oldu 1950 de yapılan yangın evleri bile daha güzel daha oturaklı daha doğa dostu idi ,mütahitler iş bürümüşbitince yaptıkları binanın çevre düzenlemesini bile yapmıyorlar 2 ağacı dikemeyecek kadar para gözlerini bürümüş.
lütfen duyarsız kalmayın.

ismim lazım değilin biriyim
ismim lazım değilin biriyim - 11 yıl Önce

şu alttaki uyarı için bir şey demek istiyorum, ilk önce kimsenin birbirine küfür, hakaret vs etmeye hakkı yoktur madem yorum yaptırıyorsunuz o zaman bazı şeylerin ölçülü bir şekilde söylenmesine de müsade edilmeli, şimdi ben dursam burada birini eleştirsem dese ki karşıdaki kişi beni eleştirdi dava açacağım iftira attı. bu kadar kisıtlama ile yorum yaptırmaya gerek yok bence misal vekilim valim başkanım yazmadan yorum yapmak yasak mı? ayrıca hakaret edebilme hakkımız olsunu da savunmuyorum bunu da belirtmek isterim.özetle bu kadar yasak koyup yorum yaptırmak bir çelişki olsa gerek. buradan şu çıkıyor olumsuz bir şey yazılamaz olumlu olacak olumsuz da olursa dava gelir...

banner381
SIRADAKİ HABER