İl Genel Meclisinden Gerze’ye 670 bin lira

Sinop İl Genel Meclisi, son oturumunda okullara destek olarak verdiği ödenekten en büyük payı Gerze’ye çıkardı.

İl Genel Meclisinden Gerze’ye 670 bin lira

Sinop İl Genel Meclisinin 19 üye ile yapılan son toplantısında, Sinop İlindeki Milli Eğitim bütçesinden okullara yapılacak maddi destek konusu ele alındı.

Adalet ve Kalkınma Parti Grubunun önerisiyle meclise sunulan önergede Gerze Haşim Zehra Tarı İlköğretim Okuluna ek bina için 500 bin lira ve Gerze’nin diğer okullarına tadilat için 167 bin lira verilmesi de vardı.

Yapılan oylamada 3 Cumhuriyet Halk Partili üyelerin red oyu vermesine rağmen; önerge, Adalet ve Kalkınma Partili 15, Milliyetçi Hareket partili bir üyenin oyuyla kabul edildi.


YORUM EKLE
YORUMLAR
yenikentli
yenikentli - 12 yıl Önce

saygıdeğer demeye dilim maalesefki varmıyor acıklarmısın neden hayıroyu kullandın sahsi kararınmı partinin kararımı öğrenmek vatandaşlık hakkım lütfen rica etsem sayın meclis üyemiz

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 12 yıl Önce

Anlamak mümkün değil gerçekten eğitimle alakalı okullarımızı ilgilendiren yatırımlara bari niye red oyu verir C.H.P li meclis üyeleri anlamıyorum ama iş laf cambazlığına geldimi eğitime ayrılan ödeneklerin yetersizliğinden hükümetimizin eğitime ilgisizliğinden dem vururlar çünkü kendilerine vazife kıldıkları şey sadece muhalefet olmak her halde bu ödeneğe muhalefet ederek ödeneğin çıkmasını engelleyerek yeni bir muhalefet ortamı yaratmak nsl olur kendileri ile beraber hareket eden sözüm ona eğitimcilerle birlikte okulları gezerek işte okullarımız hali buuuuu hükümet okullara yeterliği ödenek saglamıyor diye çığrtkanlık yapmak sayın meclis üyeleri sizler partileriniz ve seçmenlerinizin teveccühü ile oraya gittiniz sizin göreviniz seçilmiş olduğunuz bölgenin çıkarları doğrultusunda çalışma yapmaktır sırf AKPARTİ liler verdi diye ilçemiz ve çocuklarımızın menfatine olan bir çalışmaya muhalefet etme hakkınız yok. syn editör bi sorarmısın C.H.P li meclis üyelerine gerekçeleri neymiş

rr.ss
rr.ss - 12 yıl Önce

sayın editör lütfen yayınlayın.İşde zihniyet işte eğimciler. Hani chp eğitime değer veriyordu hani eğitim için yollara dökülüyordu.Eyyy gerzeli chp il meclis üyesi söylemim biraz ağır olacak ama kusura bakma eğitimin siyaseti olmaz,bu zihniyetle chp li olunmaz.Zihniyetini değiştirmen için atatürkün inkilap devrim kitabını oku.Önce atatürkcü olun sonrası zaten eğitim için yapılanlara onay verirsiniz inşallah.tekrar ediyorum eğitimin siyaseti olmaz.

gerzeli genç
gerzeli genç - 12 yıl Önce

yaşım 30 geliyo ben daha zaten bu yaşıma kadar chplilerin gerzenin yararına olacak herhangi bi şeyi onayladıklarını görmedim ki bunu onaylasınlar aydın insanlar..

ss
ss - 12 yıl Önce

benim bildiğim chp nin en azından gerze chp teşkilatının geneli öğretmen, memur geneli eğitim almış insanlar. Nasıl Böyle birşeye red vermişler şaşılacak iş doğrusu. Altında bi amaç varmı yokmu merak konusu doğrusu.!

banner381
SIRADAKİ HABER