Kaldırılıyor!

Gerze İskelesi için değişim kararı verildi.

Kaldırılıyor!

Gerze İskelesi üzerinde beş sene önce konumlandırılan dükkânların kaldırılıp kaldırılmayacağı konusundaki karar kesinleşti. Konu ile ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan detaylı bilgi edindik.

Belovacıklı, “ Gerze İskelesi üzerinde yaklaşık dört ay açık kalan ve belediyemizden işgaliye ücreti karşılığında kiralanan dükkânları kaldırmaya karar verdik. Biz bu dükkânları insan emeği ile üretilen ürünleri satanların mikroekonomisine katkı sağlaması amaçlı inşa etmiştik fakat hem iskele girişini daraltması hem de birkaç yıldır adli vakalarla gündeme gelmesi ve satıcılar arasında huzursuzluk çıkması nedeniyle yıkmaya karar verdik. Bu alanı Gerze’nin resimleri ile donatarak çiçeklendirme çalışması gerçekleştireceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 08:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
fethi mo
fethi mo - 8 yıl Önce

yav gerzenin resimleri ile donatana kadar gerzeyi donatın.
resimleri oraya koymakla bisey olmaz. gerzenin neresini koyacaksınız? zaten var olan bi iskelesi var bide küpleri. öncelikle sosyal yasam adı altında yerlerin daha genele yayılmasını sağlamak daha iyi olur. o kadar gurbetci gelir gider denize girecek yer yok. bedre ile betareks arasındaki kocaman sahil ne gune duruyor oraya bi sahil calısması yapsanız plaj cafe bısıklet yolu v.s v.s ama nerde bunlar. ne var ne yok bi sahil onuda 20 senedir değiştirip değiştirip duruyorsunuz. iskele girişinde bulunan dükkanlar belkide gerzeyi simgeler haldeyken gidip oraya fotojenerik resimler koymakla insanların ona bakmaları ile ne gececek elinize pekte anlamadık. resimler yerine insanların gidip dolasacagı yerler yapın. piretün bahcesi cok guzel olmus 2 tl cay. iskele caminin arkasındaki yer bildigin mega kahvehane. resim asana kadar insanalrın selfi yapmasını saglayacak guzellıkler olusturun!. gerzenın kendi dogasını tercih edin.

yalleli
yalleli - 8 yıl Önce

sonunda!
zaten 2 metrelik genişlik var, onu da dolduyorlardı saçma sapan eşyalarlarıyla.
iki üç kuruş kazanacak diye bazıları tüm gerze misafirleri eziyet çekmek zorunda mıydı? sinop belediyesi örnek alınmalı

banner381
SIRADAKİ HABER