Kıyafetler de, mankenler de yerli

Gerze Meslek Yüksekokulu 2010-2011 eğitim öğretim yılını Tekstil Teknolojisi öğrencilerinin hazırladığı kıyafetlerden oluşan defile ile noktaladı.

Kıyafetler de, mankenler de yerli

9 Haziran 2011 Perşembe günü Sinop Üniversitesine bağlı Gerze Meslek Yüksekokulu’nun hazırlamış olduğu “Yaza Merhaba” defilesi, okulun bahçesinde gösterime sunuldu.

Defileden önce yine öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışına, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Jandarma Komutanı Güngör Kırarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Aydın, Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay ve Gerze halkı katıldı.

İlk olarak yağlı boya çalışmalarının gösterime sunulmasıyla başlayan sergi, ebru sanatının icra edilmesiyle devam etti.

Ebru çalışmasını deneyen Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilk ebru eserlerini büyük bir keyifle yapmış oldular.

Bir dakikalık saygı duruşunun yapılmasının ardından okunan İstiklal Marşı sonrası Gerze Meslek Yüksekokulu Tekstil teknolojisi programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu defileye geçildi.

Özenle hazırlandıkları her halinden belli olan birbirinden güzel kıyafetleri görücüye çıkaran öğrenciler, deyim yerindeyse profesyonel mankenlere taş çıkarttı. İlgiyle izlenen sergi ve defile halkın büyük beğenisini topladı.





































 









































































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER