Diyaliz Merkez Ünitesi Açıldı

Gerze Devlet Hastanesinde Diyaliz Merkez Ünitesi açıldı.

Diyaliz Merkez Ünitesi Açıldı

  23 Eylül 2013 Pazartesi saat 16 00 da AK Parti Millet Vekili Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Cesur, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Sivil Toplum Örgütlerinin katılımı ile gerçekleşti.

  Açılış kurdelesinin Ardından Gerze Hastane Başhekimi Şevket Terkan’ın diyaliz ünitesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,” Gerze’ de 26, Dikmen ilçemizde ise 6 adet diyaliz hastamız mevcut, yaz mevsimi süresince nüfus artışına paralel olarak hasta sayımızda artmaktadır. Hastanemizde 4 adet diyaliz cihazı bulunmaktadır. Mevcut cihazlar Sağlık Bakanlığı kaynakları kullanılarak satın alınmıştır. Ünitenin kurulabilmesi Özel İdare kaynaklarından tarafımıza tahsis edilen 60.000 TL. nin yaklaşık 45.000 TL. ile diyaliz su arıtma sistemi satın alınmış ve bu sistem 5 cihaza kadar yeterli olabilmektedir.” dedi.

  Diyaliz ünitesi gezilmesi ve ikramların ardından Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in ayrılmasıyla AK Parti Teşkilatı Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’a Kaymakamlık makamında taziyede bulundu. Son olarak AK Parti Millet Vekili Mehmet Ersoy ve ekibi ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptı.



































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 09:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

her geçen gün daha güzel ve yaşanabilir bir gerze için durmak yok yola devam

banner381
SIRADAKİ HABER