MİLLİYET GAZETESİ SİNOP EL ELE.

21 06 2012 tarihinde ulusal basında MİLLİYET GAZETESİ İle birlikte Dağıtılacak’’SİNOP’’Eki bayilerde

MİLLİYET GAZETESİ SİNOP EL ELE.

  Mim Medya(Medya iletişim Merkezi) tarafından projelendirilen ve 21 Haziran 2012 Perşembe günü tüm Türkiye genelinde dağıtılacak olan’’Sinop’’eki görücüye çıkacak.

Uzun zamandır Sinop ili ve ilçelerde çalışmaları devam eden Sinop ili ve ilçelerini tanıtmak amacı ile çıkacak olan ek’te Sinop’un tarihsel süreci, Turizm ile kalkınmanın, eşsiz tabiat manzaralarının, balıkçılığın, deniz modellerinin ve sıkıntıların paylaşıldığı Milliyet ve Vatan gazetelerinin Proje direktörü ve Mim medya yönetim kurulu. Başkanı Adil YILDIZ ekibi ile birlikte 15 gündür sürdürdüğü çalışma için şunları söyledi, Milliyet gazetesi ile yaptığımız iş ortaklığı üç aydan bu yana sürmekte.

Doğduğum yöre adına neler yapabilirim düşüncesi ve şartları zorlayarak büyük bir öz veri ile ‘’SİNOP’’Ek için çalışmaları tamamladık.

Ek görücüye çıkma gününü bekliyor. Sinop milletvekilleri sayın AK parti milletvekili Mehmet ERSOY’a, Sayın CHP Milletvekili Engin ALTAY’a, Sayın AK Parti İstanbul milletvekili Şirin ÜNAL’a,  Bu çalışma sürecinde başta Sinop valisi Dr. Ahmet CENGİZ, İl genel meclis başkanı Uğur GİRESUN, Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL, Ayancık Belediye Başkanı Sayın Ayhan ERGÜN, Gerze Belediye Başkanı sayın Osman BELOVACIKLI, Kuzka Genel Sekreteri Doç Dr. Hüseyin ŞEN’e Sinop Milletvekillerimize ve Sinop’lu iş adamlarına şükranlarımı sunarım diye ifade etti.

Tüm Sinopluların çıkacak olan Milliyet gazetesi ile birlikte dağıtılacak olan Sinop ekini alarak arşivlerinde bulundurmalarını rica etti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2012, 14:55
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER