Pazarlık bitti, para yetmedi.

İtfaiyeye alınacak 3 araç için anlaşma sağlayan Gerze Belediyesi, şimdiye kadar toplanan paranın yetmemesinden dolayı sıkıntılı.

Pazarlık bitti, para yetmedi.

Gerze’nin en büyük sıkıntılarından birisi kuşkusuz yangın söndürme araçlarının eski ve yetersiz olması.

Bunun farkında olan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın seçimden sonra ilk icraatlarından biri, Gerze’ye itfaiye aracı almak için kampanya başlatmak oldu. Kampanyanın başladığı ilk günden bu yana toplanan miktar 70.000 Lira oldu.

Bu ara itfaiye araçları için araştırmalarını da yapan Başkan’ın, Almanya’dan toplam maliyeti 60.000 Euro olan üç araç için anlaşma sağladığı öğrenildi.

5 tonluk su tankı ve 1,5 tonluk köpük tankı kapasiteli 2 adet söndürme aracı ile 33 metre merdivenli bir adet arazöz için uygun fiyata anlaşma sağlayan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerzeli vatandaşların desteğini bekliyor.

 

Kampanyaya destek olmak isteyenler için hesap numaraları:

Halk bankası Gerze şubesi: TR480001200969700007000013

İş Bankası Gerze Şubesi  Şube Kodu: 7422  Hesap No: 298912


































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

bence çok gereksiz gerzede çok görülmeyen bir şey yangın ; mevcut araçlar yeterli bence üç araçmış asansörlü falan neye yarayacak chp afişlerini mi takacaz? çöp arabana bir bak sayın başkan arabdan akan o pis sular milletin sağlığıyla oynuyor cocuklar o akan suların üzerinde mahallelerde oynayıp sağlıkları bozuluyor. İtfaiye mi çöp arabasımı derseniz bence çöp arabası !!!

vatandaş
vatandaş - 13 yıl Önce

nasıl gereksiz olduğunu söyleyebiliyorsunuz sorabilir miyim?? gerze de pek çıkmayan birşey yangın öyle mi?? herhalde bu cümleyi kurarken komiklik olsun diye yazdınız.böyle bir şeyin varsayımı olur mu??? bahsettiğiniz şey yangın.en basit yangını bile söndürecek durumda değil şu anki itfaiye arabası ki söndüremedi de zaten herhalde gerzede yaşamıyorsunuz.kaldı ki nerden garanti ediyorsunuz yangın çıkmayacağını allah bilir neyin olup neyin olmayacağını.bugün bu iitfaiye aracının alınmasını istemeyenler yarın inşallah ihtiyaç duymazlar bu itfaiye aracına.başka birşey demiyorum.çöp arabasıyla aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz onu da anlamıyorum.kaldı ki gerzede çöp sorunu büyük oranda azaltıldı.eğer çöp arabasıyla ilgili bir sorununuz varsa bunu ayrıca dile getirebilirsiniz.çöp aracıyla itfaiye aracını bir tutmak nasıl oluyor anlayamadım.ne yapsa yaranamıyor zaten başkanımız.çöp arabası alsaydı itfaiye aracı eskiyken niye alıyor derdiniz.muhalefet olun da nasıl olursanız olun.

Emre YETKİN
Emre YETKİN - 13 yıl Önce

Gerze nın en önemlı gereklerınden bırısı itfaiyedir. Yangın cıkmaz dıye bırsey yoktur. Allah ın hikmetidir. Ne zaman olup olamayacagını ne siz, ne de bizler bilebiliriz. Düşüncelerinize katılmıyorum. Baskanımıza böyle birsey düşündüğü için, teşekkürlerimizi sunarız. Bu yazanların Gerze li olmadıklarını düşünüyorum. Saygılarımla...

Caner
Caner - 13 yıl Önce

Gerze'de yangın pek görülmeyen bir şey ve itfaiye araçları gereksiz diyenler, Gerze'nin tarihinin bir yangınla değiştiğini, her yıl en az 8-10 yangın vakasının gerçekleştiğini unutmamalılar.

metin
metin - 13 yıl Önce

toplanan para 70,000 tl imiş alınacak araçlar ise 60,00 euro yani 150,000 tl aşağı yukarı.peki milletten dilenci gibi para toplayacaklarına seçim zamanı su gibi para saçtıklarını unutmasınlarda sevabına kalan para 80,000 tl yide tamamlayı versinler olmazmı yani.ama tabi bu işte menfaatleri yokya niye versinler dimi yani.benim ve benim gibi vatandaşların parasıyla araç alacaksın sonrada biz bunları yaptık şunları aldık diyeceksin.bilbordlarda boy göstereceksin , paraları boşa harcayacaksın sonrada yardım yardım aman yardım az kaldı diyeceksin.bence sizin görev süreniz cok az kaldı , gerzenin sizin gibi zihniyetlerden kurtulmasına çok az kaldı

Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 13 yıl Önce

Gereksiz ,konunun içeriğini bilmeden yorum yazan arkadaşlar korkak gibi davranmak yerine gidin başkanın bir çayını için ve konunun içeriğini kendinden öğrenin.Yarın bir yakının yangında madur olunca kime beddua edeceksin merak ediyorum.

GERZE GENÇ PLATFORMU
GERZE GENÇ PLATFORMU - 13 yıl Önce

metin bey kardesim siz ......... ........... sofrasında ''otururken'' o adam halkıyla cay ıcıyordu yıne gıt bak ıskelede halkıyla dertlesıyordur asıl sız adına ''AK'' dedıgınız bu kara zıhnıyetı degıstırmedıgınız surece daha cok arkanıza baka baka gıdersınız seçim aksamları... saygılar

banner381
SIRADAKİ HABER