İki çocuk öksüz kaldı.

Bugün sabah saatlerinde Sinop-Boyabat karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

İki çocuk öksüz kaldı.

İstanbul’dan Sinop’taki yakınlarını bayram ziyaretine gelen Emeksiz ailesinin içinde bulunduğu Lada Samara marka 34 KZM 30 plakalı aracın, bariyerlere çarpmasıyla meydana gelen kazada Tenzile Emeksiz (24) hayatını kaybederken, Mehmet Emeksiz (28) ve çocukları Faruk (3), Ömer Fahri (5) Emeksiz yaralandı.

Kaza sabah saat 07.00 sıralarında Sinop-Boyabat yolunun Boyabat tüneli yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre araç sürücüsü Mehmet Emeksiz’in yorgunluk ve uykusuzluğa bağlı bir anlık dikkatsizliğiyle aracın hakimiyetini kaybetmesi sonucu, çelik bariyerlere çarpan otomobildeki eşi Tenzile Emeksiz ve çocukları Faruk ile Ömer Fahri Emeksiz yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Mehmet Emeksiz ve çocukları Sinop Devlet Hastanesine sevk edilirken, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tenzile Emeksiz otopsisi yapılmak üzere hastane morguna alındı.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
alaattin köklü
alaattin köklü - 13 yıl Önce

değerli arkadaşım mehmet.. eşine rahmet sana ve çocuklarına büyük geçmiş olsun... osmaniyeköyü alaattin köklü...

Gülay zanbak
Gülay zanbak - 13 yıl Önce

Canım benim bitanecik tenzilemiz,,sen bizim mahallemize gelin geldin ama biz seni sanki yıllardır tanıyomuşuz gibi çok sevdik,,sen bizim kalbimizde öyle bir yer ettinki yokluğun büyük bir yara bizim için,,ALLAH'ım eşine annene,babana,kardeşlerine kayınvalidene,kayınpederine ,görümcelerine ve bize sabır versin....yavruların 2 tane meleğin öksüz kaldı,şu an ağlamaktan yazamıyorum bitanem o çocukları her zaman korucaz kollucaz,artık onlar bizimde çocuğumuz canım arkadaşım benim....sen kabrinde nur içinde yat ALLAH sana cennet kapılarını açsın...seni çokk seviyoruz dualarımız seninle birtanecik tenzile'mizsin hep öyle kalacaksın,seni hiç ama hiç unutmayacağız.......GÜLAY ZANBAK..

turgay çorak
turgay çorak - 13 yıl Önce

İstanbul esenlerden komşum ve sinopta köyden de komşum olan mehmet'e ve çocuklarına sabır,eşinede Allah'tan sonsuz rahmet dilerim.

ayhan tüylü
ayhan tüylü - 13 yıl Önce

keşke hiç olmasaydı kazadan hemen sonra oradan geçtim ve gördüm çok acı bir olay allah yakınlarına sabır versin tenzile kardeşimiz kabrinde nur içinde yatsın mekanı inşallah cennet olsun ve çocuklarını yanındaymış gibi korusun

RABİA KILIÇARSLAN
RABİA KILIÇARSLAN - 13 yıl Önce

TENZİLE biz seni çok sevmiştik eminimki çok güzel yerlerdesin sen kısa zamanda kendini o kadar sevdirdinki yokluguna alışmak çok zor gülen yüzün gözlrimizden hiç gitmiyor ama sen o gözlere çok acı bıraktın çok acııııı ölüm sana hiç yakışmadı ALLAH RAHMET EYLESİN kabrin nurla dolsun dualarımız seninle elden başka bişi gelmiyor

bekir şekerci
bekir şekerci - 13 yıl Önce

tenzile kardeşimize allah tan rahmet yakınlarına ve ailesine baş sağlığı dilerim.mekanın cennet olsun.kardşim

zeki demirtas
zeki demirtas - 11 yıl Önce

canim bacim hasretin daq oldu siqmiyor kalbime rabbim kimseye kardes acisi vermesin mekanin cennet olsun kardesim

mehmet emeksiz
mehmet emeksiz - 10 yıl Önce

hepinizden allah razı olsun allah kimseye yaşatmasın böyle acı sınav dünyası (inne nillahi ve inne ileyhi rajiun)

banner381
SIRADAKİ HABER