PKK ŞAH DEDİ!.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu “Cehennemdere Kanyonu” adı altında kitap yazdı ve kitap hakkında şu açıklamaları yaptı:

PKK ŞAH DEDİ!.

“ 25 Nisan” Türk tarihinde hayati bir öneme sahiptir..
25 Nisan 1915’de, Ruslarla işbirliği yaparak Doğu Anadolu’da katliamlara girişen Ermenilere Tehcir uygulanmaya başlanmıştır.

25 Nisan 1915’de İngiliz, Fransız ve Anzak kuvvetleri Çanakkale’de Seddülbahir ve Kabatepe bölgelerine çıkarma yapmışlardır..

Ve 25 Nisan 2013..Kürdistan İşçi Partisi (PKK) bütün dünyanın gözü önünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okuyarak siyasi istekleri yerine getirmediği taktirde neler yapabileceğini diplomatik bir dille anlatmıştır.

Bunun Türkçesi: “şah” demektir. Buna bizim memlekette “kedinin kuyruğuna farelerin zil takması” denir..

Sürüsüne bereket bir sürü şaşkın, gelecekte nelerle karşılacağını bilmeden öngörüsüz, sezgisiz, cahilce, bol bol nutuk atarak ahmakça konuşmaya devam ediyorlar..

Hiç bir şey, ama hiç bir şey bilmiyor ve anlamıyorlar. Tabii seçilmiş işbirlikçiler hariç..

Kürdistan İşçi Partisi (PKK) ile mücadele neden bitirilemedi, ne ve nasıl yapmak lazım, gelecekte de nelerle karşılaşacağız? Bunları gerçekten bir yurtsever olarak öğrenmek isteyenlere “Cehennemdere Kanyonu” kitabını öneriyorum.

Bilmeden, öğrenmeden konuşulan her şey, insanı kendi eliyle “aptallık tuzağına” düşürmekten başka bir işe yaramaz..

Ülke, “Deli Orman” dan farksız. Yani içine giripte nasıl çıkılacağı bilinmeyen, yolu bulunamayan ve yönü tayin edilemeyen bir orman..

Pusula mı arıyorsunuz?
“Başı Dik Devlet, Onurlu Millet” diyenler Hak ve Eşitlik Partisi’ne gelsinler. “Yok”, diyorsanız sonunda başınıza geleceklere de “Yazgı” denir.

“Keşkeler” insanların öngörüsüzlüğüdür..

Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2013, 16:37
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER