Promosyon Protokolü Nihayet İmzalandı.

Gerze Belediyesi ile Gerze Halk Bankası arasında süren görüşmeler neticelendi.

Promosyon Protokolü Nihayet İmzalandı.

  Gerze Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Halk Bankası Şube Müdürü Mustafa Kartal, komisyon üyeleri belediye çalışanları Fikret Kaya, Haydar Suat Işıdı ve Özcan Kalafat’ın katılımı ile saat 10.30 da gerçekleşen görüşmenin sonunda taraflar uzun süredir devam eden görüşmelere iki tarafında uygun gördüğü koşullarda anlaşarak son noktayı koydular ve protokolü imza altına aldılar. Taraflar arasında gerçekleştirilen protokole göre;

  İki kurum arasında anlaşılan yıllık 75.000 TL. tutarındaki promosyon miktarı 3 yıl süre ile Gerze Belediyesinde çalışmakta olan 81 personele bölünerek 15 Mayıs 2013 tarihine kadar ödenecek.

Kurumlara ve çalışanlara hayırlı olsun diyoruz.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2013, 10:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

sizde hiç mi allah korkusu yok.1700tl maaş + ikramiyeler toplam maaşiniz 2500tl ye yakin,birde buradan gelen parayi işçiye dağitiyorsun başkan.fakir aileler var gerzede neden onlara gida yakacak gibi yardımlar yapmıyorsunuz.bırak onu asgari ücretle çalışan belediye şirket elamanlarınız var neden onlara dağıtılmıyor.yatan adama ver yağmur çamur demeden sokaklarda belediyenin bütün ağır işlerini yapan şirket işçilerine sırtını dön..sanada bu yakışırdı.yazık başkan hemde çok yazıkk!!

banner381
SIRADAKİ HABER