Sinop Uçağına kavuşuyor…

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak bir yıl aradan sonra yeniden uçuşlara açılan havaalanında 5 şubatta saat 10.15 de karşılama töreni yapacaklarını bildirdi. Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak “Sinop havaalanı pisti uluslar arası havacılığa uygun standartlara getirilmiştir. Yer hizmetleri ile ilgili ihale süreci de sürmektedir. Ak Parti İktidarı ile Sinop’umuz hizmetleri en üst seviyede almaya devam edecektir” dedi.

Sinop Uçağına kavuşuyor…

  Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak bir yıl aradan sonra ilk uçuş olması nedeni ile 5 şubatta uçağın geliş saati olan 10.15 de İl Başkanlığınca bir karşılama töreni yapmayı düşündüklerini belirterek “ uçakta yaklaşık 189 dolayında gelen yolcu bulunmaktadır. Tüm yolcularımıza birer karanfil ile hoş geldiniz diyeceğiz. Ayrıca kaptan pilot ve uçak personelini de karşılayacağız. Hava alanımız Ak Parti iktidarınca pist bakımından uluslar arası standartlara erişmiş bulunmaktadır. Yer hizmetleri ile ilgili ihale süreci de sürmektedir. Ak Parti İktidarı ile Sinop’umuz hizmetleri en üst seviyede almaya devam edecektir. Karayolu bağlantılarımızın yanı sıra hava ulaşımımızın da tamamlanması ile ilimizin ulaşım sorunlarının ortadan kalktığını söyleyebiliriz. Bunlar Sinop’umuzun turizmden, sanayiye her alanda hızlı bir büyüme sürecine girdiğinin ve cazibe merkezi olduğunun en açık göstergeleridir. 30 Mart yerel seçimleri ile yerel iktidarın da Ak parti merkezli olması ile Sinop Türkiye’nin en hızlı gelişen, güçlenen illerinden biri olacaktır “ şeklinde konuştu.

Karşılama törenine Ak Parti İl, ve merkez ilçe yönetimlerinin yanı sıra Belediye Başkan adayı Hamza ince, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin de katılacağı bildirildi. Ak Parti Belediye Başkan adayı Hamza İnce uçak seferlerinin yeniden başlaması ile ilgili olarak “ Sinop’umuz adına heyecan verici bir gün. İlimiz Ak Parti İle büyüyor güçleniyor. “ şeklinde konuşarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
ACISU
ACISU - 10 yıl Önce

apronda deve de kesersiniz:))

banner381
SIRADAKİ HABER