Yardımlar Yolda

Gerze İlim Yayma Cemiyeti ve Gerze Eğitim Bir-Sen öncülüğünde hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımlar 05 Şubat 2014 Çarşamba günü tıra yüklendi

Yardımlar Yolda

 05 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 12 00 da Suriyeli Müslümanlarımız için toplanan yardımlar tıra yüklendi. 06 Şubat 2014 Perşembe günü saat 10 00da düzenlenen törenle Sinop ilinden toplanan tüm yardımlar Suriye doğru yola çıkacak.

Gerze İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Enver Öz konuşmasında,” İnsanlık dramının yaşandığı Suriyeli kardeşlerimiz için İHH İnsani Yardım Vakfı koordinatörlüğünde tüm Türkiye de olduğu gibi Sinop İli genelinde de “ Komşuluk Hakkı İçin” ve “ Sana İhtiyacım Var” adlı yardım kampanyası başlatılmıştır. Eş zamanlı olarak Gerze İlçemizdeki kampanya faaliyetlerine, İlim Yayma Cemiyeti Gerze Şubesi öncülük etmiş ve Eğitim Bir-Sen’de bu kampanyaya destek vermiştir. Suriyeli kardeşlerimizin beklentilerine bir nebze çare olabilmek isteyen ve çığlıklarına kulak vermek isteyen duyarlı Gerze halkımız yardımseverliğini göstermiştir. Halkımızca yapılan yardımlar İlim Yama Cemiyeti Gerze Şubesi binasında toplanmıştır.
Yapılan yardımlar gıda ve giyecek olmak üzere ayrı ayrı cemiyet üyeleri ve yardımseverler tarafından paketlenmiştir.
Ferdi gıda ve yiyecek kampanyasının yanında ilçemizde ayrıca 50 TL’lik gıda yardım paketi uygulaması başlatılmış ve bu çerçevede 4050 TL toplanarak 10 kalemden oluşan temel gıda paketleri yaptırılmıştır.
Yapılan bu yardımlar 05 Şubat 2014 tarihinde İlçemizdeki Gerze İlim Yayma Cemiyeti Şubesinden TIR’a yüklenmiştir. İlimizdeki tüm yardım malzemeleri 06 Şubat 2014 Perşembe günü saat 10 00 da törenle Sinop İlimizden hareket edecektir.
Suriyeli kardeşlerimizin dertlerine çare olabilmek amacıyla başlatılan bu yardım kampanyasına destek olan tüm sivil toplum örgütlerine ve yardımsever duyarlı Gerze halkımıza teşekkür eder ve tüm halkımızı Perşembe günü Sinop’ta yapılacak olan törene davet ederim.” dedi.






















































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 15:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sayın enver bey sinop merkezde de aynı yardım yapıldı ve aynı tırı hınca hınç dolduruldu.bir sitelere bakın bakalım 1 adet resım var mı.yaptığınız her yardım da boy boy resımler nedeyelım kı daha size !!

banner381
SIRADAKİ HABER