Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası Başlıyor

Gerze Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı, kurban vekaletlerinin Türk Kızılayı’na verilmesi yönünde çağrıda bulundu.

Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası Başlıyor

  Gerze Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı, Türk Kızılayı vekaleten kurban kesim kampanyasının devam ettiğini belirterek konuşmasında, “ Artık geleneksel hale gelen Türk Kızılayı Vekalette Kurban Kesim Kampanyası ile bu yıl da inşallah binlerce mazlumun sofrasına et, yüreklerine saadet ve yüzlerine tebessüm getireceğiz.” Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganı ile düzenleyeceğimiz ve sizlerin desteklerini bir kez daha talep edeceğimiz kampanya sayesinde, ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramı döneminde değil, yıl boyu ulaşacağız. Hayırseverlerin Kurban ibadetlerini, amacına ver kuralına uygun olarak yerine getirebilmeleri için ortaya koyduğumuz, Kurban Kızılay Modelini bu yıl da titizlikle uygulayacağız. Bu öncü ve örnek model sayesinde hayırseverlerimiz, tüm dini gereklere uygun olarak kesilen kurbanlıklardan, sağlıklı koşullarda elde edilen etlerin, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşayacaklar.
  Kurban döneminin ardından Türk Kızılayı, her vekâlet sahibine bir teşekkür belgesi ile birlikte bir kutu kavurma konservesi ve süreci anlatan bir DVD gönderilecek. Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen hayırseverler, Türk Kızılayı Şubelerinden, PTT şubelerindeki Kızılay Posta Çeki Hesabından, 168 ücretsiz çağrı merkezinden ve
www.kizilay.org.tr internet adresinden vekâletlerini verebilecekler.” dedi.
  Gerze Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı, 0535 441 03 41 ve 0368 718 49 91 numaralı telefonlardan ulaşabilecekleri gibi Köşk Mahallesi Köşk Caddesinde bulunan şube binasına hayırsever vatandaşlarımızı beklediklerini sözlerine ekledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2013, 12:09
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER