Bahar Dönemi Etkinlikleri Oda Müziği Konseri İle Başladı.

2010-2011 akademik döneminin açılmasıyla birlikte başlayan “Oda Müziği Konserleri”, bahar dönemi ile birlikte devam ediyor.

Bahar Dönemi Etkinlikleri Oda Müziği Konseri İle Başladı.

 

            Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Samsun Devlet Opera ve Balesinin ortaklığında organize edilen ve ilki 6 Ekim akşamı gerçekleştirilen “Oda Müziği Konserleri”nin bahar dönemi konseri ise 2 Mart akşamı Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.

            Nazlı ÇELİKEL (Keman), Gökhan BALKAN (Viyola), Taylan SARI (Viyolonsel), Selim Cihan UZUN (Korno), Özgün COŞKUNER (Piyano), Emre ÜNAL (Keman)’dan oluşan oda orkestrası konserde, klasik müziğin seçkin eserlerine yer verdi. Gecede, W. A. MOZART, F. STRAUSS, J. MASSENET, A. A. SAYGUN gibi ünlü bestecilerin eserlerine yer veren orkestra, davetlilere keyifli bir gece yaşattı.

            “Oda Müziği Konserleri”nin bahar dönemi ilk ay etkinliğine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim ERKOYUNCU, daire başkanları, idari ve akademik personel, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Üniversitemiz öğrencileri ve Sinop halkı katıldı.

            Gecenin sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim ERKOYUNCU orkestra üyelerine çiçeklerini takdim ederken yaşattıkları güzel gece için de teşekkürlerini iletti.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER