Küçüklerden büyük başarı

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu küçük erkekler voleybol takımı Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Küçüklerden büyük başarı
Antrenörlüğünü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmeni Murat Olgunsoy’un yaptığı ve Sinop birincisi olarak katıldığı Yozgat bölge karşılaşmalarında da birinci olan küçük erkekler voleybol takımı, Sivas’ta yapılan karşılaşmalar sonucu Türkiye genelinde ilk 8’e kaldı.
İstanbul Kumport İÖ, Afyon İscehisar İÖ ve Manisa Turgutlu TEV.C.S. Bayar İlköğretim okullarının bulunduğu grupta mücadele eden takımımız, yapılan maçlar sonucu grubu birinci olarak bitirdi. Daha sonra yapılan dörtlü play-off mücadelerinde diğer grubun ikincisi olan Ankara takımını yenerek kaldığı final mücadelesinde Antalya takımına yenilmesine rağmen grup 2. Olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
1-5 Haziran tarihinde Bursa’da yapılacak Türkiye finalinde İlçemizi temsil edecek takımımız Türkiye şampiyonluğu için çalışmalarına şimdiden başladı.



Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat SAATCİ
Serhat SAATCİ - 13 yıl Önce

Başta Murat Hoca'm olmak üzere tüm sporcuları tebrik ediyorum...

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

tekrar tekrar hellal olsun sızleri buyuten yetiştirenlere işte gerzemizi sinop u muzu temsıl eden mınık kardeslerımıze basarılar dılıyorum allah gonlunuze gore verır inşallah getırın turkıye sampıyonluğu gerze mıze

banner381
SIRADAKİ HABER