Ersoy 17 Aralık’ı Açıkladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Mahalle teşkilatları ile bir araya geldi.

Ersoy 17 Aralık’ı Açıkladı

  Toplantıda yerel yönetimler içerisinde mahalle yönetimlerinin önemine değinen Ersoy gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde gündemi meşgul eden kamuoyunda bilinen adıyla ‘17 Aralık Operasyonu’ na da değinen Ersoy sözlerine şöyle devam etti; ‘ Farklı zaman diliminde sonuçlanmış ve birbirinden çok farklı konularla yolsuzluk adı altında yapılan ama hükümetimizi yıpratmaya yönelik operasyonla, esas itibariyle yolsuzluğa karşı değil, Türkiye’ye karşı bir tezgah kurulmuştur. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklara karşı mücadele etmek için kurulan Ak Partinin çekineceği bir soruşturma, koruyacağı bir suçlu olamaz. Hem bu dünyada hem ahirette hata yapanlar karşılığını bulacaktır. Ancak hukukun hiçbir temel kuralına uymayan hukuksuz anlayıştan adalet beklenemez’ dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
birisi
birisi - 10 yıl Önce

herşey ortada. yolsuzlukla mücadele edildiği falan yok. siz yolsuzluğu savunuyorsunuz. neden savunuyorsunuz. yoksa berabermi yürüttünüz paraları. kusura bakmayın ama insanın içine şüphe düşmemesi mümkün değil sayın milletvekilimiz. enayi yerine konulmak isteyenler olabilir. ama onların enayi yerine konulmak istemelerinden dolayı bizde enayi olamayız. hükümet kendi kendini yıprattı. konuşulacak bir tek söz savunulacak tek bir taraf bile yok.

Gürhan TANGA
Gürhan TANGA - 10 yıl Önce

sizleri artik camasir suyu bile ak lamaz.....

banner381
SIRADAKİ HABER