Güleryüz Belediye ye Yüklendi

Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güleryüz tanıtım toplantısında Gerze Belediyesine yüklendi. Güleryüz, “İnsanlar kendi düzeninin bozulmasından korkarlar. Burada bir düzen kurmuşlar. Bu düzene sosyal demokrasi diyorlar ama bu düzenin gerçek anlamı sosyal faşizmdir” dedi.

Güleryüz Belediye ye Yüklendi

  İlçe Belediye Başkan Adaylarının belli olmasıyla birlikte Ak Parti yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Ak Partili siyasiler ilçe adaylarını tanıtmak için ilçelerde geniş kapsamlı toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Saybar düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gerze Belediye Başkan adayı Hüseyin Güleryüz partililerle buluştu. Partililerin büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında konuşan Adayı Hüseyin Güleryüz  burada Belediyeye yüklendi.

  Hüseyin Güleryüz konuşmasında, bazı kesimlerin düzenlerinin bozulmasından korktuğunu  ileri sürerek, “İnsanlar kendi düzeninin bozulmasından korkarlar. Burada bir düzen kurmuşlar. Bu düzene sosyal demokrasi diyorlar ama bu düzenin gerçek anlamı sosyal faşizmdir” şeklinde konuştu.

Herkesin derdiyle dertlenilmesi gerektiğini vurgulayan Güleryüz konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sosyal demokratsanız siz herkesle her şeyi paylaşacaksınız. Doğru olan şeyin yanında olacaksınız. Eğer sosyal demokratsanız dağın başındaki adamın derdiyle dertleneceksiniz. Şehirdeki vatandaşın derdiyle dertleneceksiniz. Siz eğer tuzunuz kuruysa banane derseniz,  sosyal demokrat olamazsınız. Tekrar ediyorum bunun adı sosyal faşizmdir. Bunu görmek isteyen birileri de var ise sosyal faşizm nerededir görelim derseler gelsinler biz onlara gösteririz.”

Güleryüz seçimler öncesi bazı kesimlerden vatandaşlara baskı yapıldığını da ileri sürerek, “

maalesef ki bizim insanlarımızın üzerinde demin söylediğin o sosyal faşit kesimden bir baskı oluşuyor. seçimlerde sokakta “Oraya gitme seni orada görmeyim çocuğunu işten çıkartırım. Kapında çöpünü almam. Şunu yaparım bunu yaparım” diyen bu tür baskılara asla ve asla boyun eğmeyin. Titreyin kendinize gelin bizimle beraber yürüyün. Mücadele edin bu memleketi bunlardan kurtaralım.” dedi.

Toplantıda Başkan Adayı Hüseyin Güler projelerini de bir bir açıkladı. Teleferikten- kumsala, iş merkezinden otoparklara kadar birçok projesinin detaylarını anlatan Güleryüz, seçildiği zaman bu projeleri teker teker hayata geçireceklerini söyledi.  

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt’un sunumu ile gerçekleşen toplantıya TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adayları, İlçe teşkilatı ve Ak partiye gönül verenler katıldı.

Haberin Videosu Yapım Aşamasında




















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 22:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Polat demirci
Polat demirci - 10 yıl Önce

senden ala faşist mi var dikmen bitti sıra gerzeye geldi tbi sen öyle zannediyosun şimdi sana burdan bişi yazardım ama neyse

serkan aslan
serkan aslan - 10 yıl Önce

sayın guleryuz dıyorkı oraya gıtme işinden olursun dıyorlar diyor ya keendısı beledıyeyı alırsak tum kadroyu degıstırıp yerıne bızım partının adamlarını alacam dıyorsun daha secılmeden calısanları işinden etmeyi pilanlıyorsun sen bu kafayla beledıyenın kapısından zor gırersın

Bahadır Sarısoy
Bahadır Sarısoy - 10 yıl Önce

anlamanı bilmedigıniz kelimeleri kullanmayalım yada yanında çalışanlara verdiğiniz ücret ile günlük 2 simit alınıyorsa gerçek sosyal faşizim sen yapmıycaksın birde o cümle sana biraz büyük

Hilal
Hilal - 10 yıl Önce

ben bir belediye çalışanıyım, belediyemizde baskıcı yönetim falan yok..böyle karalamalar size ne kazandıracak aksine seçimi kaybedeceksiniz..osman başkanım yolun açık olsun dualarımız seninle..maaşlar gününde veriliyor, gerze yeniden yaratıldı daha ne olsun..size şimdiden geçmiş olsun osman belovacikli geliyor geri̇si̇ boş...

ACISU
ACISU - 10 yıl Önce

teleferikmi yapacakmiş?gerzenin çok ihtiyaci var teleferiğe tipik akp belediyeciliği göz boyama yerse

Gürhann TANGA
Gürhann TANGA - 10 yıl Önce

katilan vatandaslarin yüzlerin deki ifade,herseyin cevabi,ufacik tebessüm bile yok.

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

sayın hüseyin güleryüz belediye başkanı adayı olabilirsiniz iktidar partisini de temsil edebilirsiniz ama daha ilk toplantıdan iftira ve arkası boş söylemler pek yakışık almamış....sosyal faşizmi stalin buldu hüseyin güleryüz kullandı...ama biraz yanlış kullandı... stalin in ortaya attığı, sosyal demokrasi ile faşizmin aynı şey olduğu düşüncesine dayanan tezidir...stalin kimdir derseniz şu cümlenin sahibidir...(bir insanin olumu dramatik, on insaninki trajiktir. bir milyonun olumu ise sadece bir istatistiktir)yani adam demeye dilim varmıyor ama adam insan kasabıdır
kürsüdeki cehalet stalinle aynı fikirde sanırım....

OKUNMALI...
OKUNMALI... - 10 yıl Önce

insanlar arasında ayrım yapmayacağını söylüyorsunuz da daha şimdiden köylü kentli chp li akp li zihniyet ayrımı yapmışsınız. keşke dikmene yaptığınız birkaç çalışmadan da örnek verebilseniz.he bir de bari tekstil kurduk falan diye bahsetmeyin oranın var olmasını istemeyen en başta sizsiniz.allah yardımcınız olsun ne diyeyim.


banner381
SIRADAKİ HABER