Gürbüz CHP'den Aday Adayı

Metin Gürbüz düzenlediği basın toplantısı ile Sinop Belediye Başkanlığı'na Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Gürbüz CHP'den Aday Adayı

  Toplumsal, sosyal ve çevre ile ilgili bakış açısıyla tanınan Metin Gürbüz; "Gelin gülümseyen bir belediyeyi ve gülen Sinop'u birlikte yaratalım. Kentin sakini değil sahibi olalım" diyerek Metin Gürbüz Sinop'a hizmet etmek için CHP'den Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak talip olduğunu belirtti.

  Cumhuriyet Halk Partisi il binasından düzenlediği basın toplantısı ile Sinop Belediye Başkanlığı'na Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıklayan Metin Gürbüz:" Ben Cumhuriyet Halk partisinin toplumcu ve halkçı belediyecilik anlayışını Sinop'ta uygulamaya talibim. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi  de adaylarından artık bunu bekliyor. Yani seçim gecesi Türkiye haritasına baktığımızda Sinop'un üzerinde kırmızı ışığın yanması Cumhuriyet Halk Partisini kesmiyor. Buradaki bizim temsilcilerimiz bunu nasıl yerele yayabilir, nasıl politikaya insan katabilir, köylere taşıyabilir ve iktidara gelebiliriz, bizler ekibimizle buna talibiz.  Sinop kalesinden dışarı çıkmaya Korucuk, Osmaniye, Bostancılı ve Ordu köyünü sınırlara katıp orta ölçekli modern bir kent yapmaya talibiz ancak bu sayede Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelir. "dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2013, 09:20
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER