MHP’de seçim turu hızlandı.

MHP milletvekili adayları ve il teşkilatı kapı kapı dolaşıyorlar.

MHP’de seçim turu hızlandı.
MHP Sinop milletvekili adayları Metin Oktay Fındık ve Nazım Demiray, İl Başkanı İsmail Özkan, yönetim kurulu üyesi Ali Kurt, Gerze İlçe Başkanı Hüseyin Yaşar’la birlikte Dikmen’i ziyaret ettiler.
Dikmenli vatandaşlarla sohbet eden ve tek tek dertlerini dinleyen adaylar, esnaf ve köylünün içinde bulundukları çok vahim durumdan MHP iktidarında kurtulacaklarını söylediler.
Köylülerin gelirinin çok düşük olduğuna dikkat çeken ve yapacakları uygulamalarla rahat nefes almalarını sağlayacaklarını söyleyen MHP heyeti, köylülerin aldığı tohum, fide ve gübre gibi ihtiyaçlarından KDV’yi kaldıracaklarını vaat ettiler.
Yaşlı ve emeklilerin de durumuna değinen adaylar, yaşlı aylığına en az % 150 zam yapacaklarını, emeklilerede her yıl Eylül ayında kışa hazırlık yardımı altında bir maaş daha vererek yılda 13 maaş almalarının sağlanacağının sözünü verdiler.
Adaylar milli eğitim camiasındaki ekonomik sıkıntıların giderilmesi amacıyla öğretmenlere öğretim yılı başında verilen eğitim yardımının diğer milli eğitim personeline de verileceğini, bunun yanında öğretmen, öğretim görevlisi ve araştırma görevlilerine ek olarak araştırma-geliştirme çalışmalarında kullanılmak üzere 320 TL ek ücret vereceklerini belirttiler.
MHP Sinop milletvekili adayları, 13 Hazirandan sonra, vatandaşların rahat bir nefes alacağının ve MHP iktidarıyla ülkeye sevgi, mutluluk ve huzur geleceğinin garantisini verdiler.

Adaylar ticari araç sahiplerinide unutmadı, iktidar olduklarında ticari araç sahipleri araçlarını yenilerken KDV ve ÖTV vergisi ödemeyeceklerini de müjdelediler. 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
 ....HÜSEYİN BODUR......
....HÜSEYİN BODUR...... - 13 yıl Önce

Başarılar temeni ediyorum ALLAH yar ve yardımcınız olsun..Selam saygı , sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum...

banner381
SIRADAKİ HABER