Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Gerze’de

Pamukoğlu: Bu ülkenin bölünmesinin karşısındaki tek partiyiz.

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Gerze’de
3 günlüğüne memleketi olan Gerze’ye gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Şu anda diğer bütün partilerin liste hazırlamakla meşgul olduklarını, ama kendi partilerinin bu işi tamamladığını söyleyen Pamukoğlu, 17 Nisan tarihinde İzmir’de yapacakları büyük mitingle seçim gezilerine başlayacaklarının bilgisini verdi. 55 günde toplam 47 yerde miting yapacaklarını da belirtti.
Osman Pamukoğlu ittifak yapacak mısınız sorusu üzerine; İittifak meselesi bizim için bitmiştir. İttifak için Saadet Partisi ve Demokratik Sol Partiden gelen teklifleri geri çevirdik. Çünkü baraj diye bir meselemiz yok. Baraj korku, bağımlılık ve çaresizliktir. Ama siyasi partilerde doktrin ve ideolojiler vardır. Biz kendi doktrin ve ideolojilerimize sadığız. Partimizin gücünü biliyoruz. Bunu AB ülkeleri bile gördülerki çıkarttıkları raporlarda partimizden ve kısa sürede büyümesinden bahsediyorlar.” dedi.
Türkiye’nin bölünme aşamasına geldiğini artık toprak altındaki köstebeklerin bile gördüğünü söyleyerek sözlerine devam eden Pamukoğlu, adadaki eşkıya ile yapılan müzakereleri, Barzani’yle ilişkileri, Avrupa Birliğinin tutumunu ve Kuzey Irak’ta kurulan kürt devletini görmeyenler artık uyansınlar dedi.
AKP’den kurtulmanın yolunun meclise mevcut partilerden bir başkasının daha girmesi olacağını söyleyen Pamukoğlu, AKP’yi ülkeyi 7 sülalesine yetecek kadar soyan siyasi örgüt diye tanımladı.
CHP ve MHP’yi de eleştiren HEPAR Genel Başkanı, özellikle CHP’deki birçok milletvekilinin son çıkışlarından duyduğu rahatsızlığı anlattı.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz....
İsimsiz.... - 13 yıl Önce

Osman Paşa'nın Başbakan olması gerekli ki değişmesi gereken bir çok şey değişsin.Onun yapacakları bir çok problemi çözecek eminim.Türkiye'de yaşayan herkes bunu görmeli.i

Gerzeliyim.....
Gerzeliyim..... - 13 yıl Önce

Türkiye'nin terörle ilgili tüm sorunlarını çözebilecek tek kişi Osman PAMUKOĞLU.....

banner381
SIRADAKİ HABER