Yiğit asılsız Haberlere Tepki Gösterdi

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit sosyal medyada asılsız haberlere tepki gösterdi

Yiğit asılsız Haberlere Tepki Gösterdi

İyi Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit “Sosyal medyada yayın yapan Sinop Haberlerinin yer aldığı bir sayfada, Gerzemizde bulunan Orman işletme müdürlüğüyle ilgili delilsiz, ispatsız çok çirkin ithamlarda bulunulduğu gözlemlenmiştir.

Hatta daha çirkin olanı ise; bir siyasi parti ilçe temsilcisi pisliği temizlemek için müdahale etmiş olarak lanse edilmiştir.

Öncelikle kişi iddalarını ispatla mükelleftir demek istiyorum.

Gerzemizin nadide bir kurumu olan Orman İşletme müdürlüğümüze atılan bu çirkin suçlamalar Gerzemizin yerel ve ulusal gündemde lekelenmesine mahal vermektedir.

Bunu, bırakın temsilcisi olduğum siyasi partim adına, bir Gerzeli olarak kabul etmem mümkün değildir.

Şahsımın düşüncesi şu doğrultudadır ki;

Bahsi geçen kurum, kanunların nizamına inanan ve bu doğrultuda görevlerini yapan Devlet Adamlarıyla donatılmış bir kurumdur.

Bugün de bir paylaşımımda söylediğim gibi;

Temsilcisi olduğum siyasi çatının ismini kullanarak hiçbir devlet kurumuna ziyaretlerde bulunmadım, sosyal platformlarda yada haber platformlarında reklam yapmadım.

Sebebi Devlet Kurumlarının ve her kademesindeki çalışanlarının, siyaset üzerinde kalmasını istememdendir.

Ama bu demek değildir ki; Devletin kurumlarından bihaberiz.

Öncelikle şu bilinmelidir; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak her kurumun arkasındayız hiçbirini sahipsiz bırakmayız.

Bahsi geçen kurum ile ilgili hergün ortaya atılan kirli suçlamalarıda duyuyoruz. Fakat delilsiz ispatsız, sadece yıpratmaya hizmet eden bu lakırtıları gağale almıyor, kamuoyunda geçerlilik bulmasını istemiyoruz.

Bir suçlama varsa, tıpkı bahsi geçen kurumun usulsüz işleri tespit ettiğinde yaptığı gibi tutarsınız zabıtı ve yasal yollara başvurabilirsiniz.

Öyle farklı yerlerden, yalana hizmet etmelerini beklemek ile adımlar atmanız sadece kamuoyundaki itibarınızı zedeleyecektir.

Sözlerimi fazla uzatmadan tekrar söylemek isterim ki;

Devletin hiçbir kurumu sahipsiz değildir.

Usulsüz iş yapanlar yargı önünde hesabını vereceklerdir. Bunun gerçeğin önüne gecmek için dışarıdan yargı dağıtanlar da bilmelidir ki hiçbir ceket üzerinizde baki kalmayacaktır.

Yargı dağıtmak adli makamların işidir. Siz illaki bu işe hevesliyseniz işe kendi kapınızın önünden başlayabilirsiniz.

Kamuoyu ve Gerzeliler rahat olsun ki biz bu konununda sessiz takipçileriyiz.

Ne Gerzemiz kirli ithamlara yem ettirilir, ne kişisel egolara meze yaptırılır.

Saygılar sunar, İyi akşamlar dilerim...” dedi.

İYİ PARTİ GERZE İLÇE BAŞKANI

               Yavuz YİĞİT

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2022, 13:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 2 yıl Önce

Bu arkadasi tebrik ediyorumher yazisini okuyorum. Gerzede sayisi cogalir insAllah bu dusuncede bu ufukta olan insanlarin. Turkiyedeki siyasi sistem kabadayiliga dondu. Turkiyeyi ciflik, kendilerinide aga bizleride maraba gibi gorenkerden gecilmiyor. Fakat hesap etmuyorlar ki bu duzende bundan oncekiler gib8 bitecek. O zaman vay hallerine. Bu millet herseyi unutur ama cektiklerini ve cektirenleri unutmaz. İnsan icine cikacak yuzleri olacak mi o zaman acaba

Falancı
Falancı - 2 yıl Önce

İyide benim aklimin almadigi birsey var. Gerzede ne oluyorsa biz bu yazardan mi ogrenmek zorundayiz? Bu konularin muhataplari hakkinda zaten konusmak istemiyorum ama bu yazar tek basina marka olma yolunda ikerliyor. Bizimkilerde seyrediyor. Anlamiyorlar artik cicekle bocekle bu isi beceremezwiniz. İnsanlar artik haksizliga ezenlere mudahale edilmesini istiyor. Laylaylom ile insanlarin sadece sizi kullanmasini saglarsiniz. 2 yikdir gerzede kac olay oldu? Kacinda aydinlanitken bizimkikerinf faydasi oldu? Yoruyorsunuz insanlari. Helal olsun sanada yigidim ne deyim artik daha

Sosyalist
Sosyalist - 2 yıl Önce

Yaz gelsede silivri soğuktur!
Anladınız siz onu!...

Salih Gencer
Salih Gencer - 2 yıl Önce

Adam gerzenin muge anlisi oldu yeminle. Her yazisi yayinlandiginda acacba bu sefer ne oldu diye okuyorum. Siyasi gorusu beni ilgilendirmez ama adamin hakkin8 vermek lazim. Yine yazmis. Bu sefer kimler gidecek acaba

banner381
SIRADAKİ HABER