Denize uçan araçta Bir ağır yaralı

Park halindeki 57 FE 142 plakalı Fiat Fiorino marka araç elfreninin boşalması sonucu denize uçtu.

Denize uçan araçta Bir ağır yaralı

  Edinilen bilgiye göre Gerze Sağlık ocağı önüne aracını park eden Mustafa Z. Eşi ve iki haftalık bebeğini araçta bırakarak Sağlık Ocağına girdiği sırada park halindeki aracın elfreninin boşalması sonucunda araç kaldırımlara çarparak denize uçtu. Çevrede olayı gören vatandaşlardan Murat Yılmaz aracın yanına inerek ilk olarak iki haftalık olduğu öğrenilen bebeği çıkarttı. Sağlık ocağının yakın olması nedeniyle sağlık personelinin olay yerine gelerek ilk müdahale yapıldı. Araçta bulunan anne Songül Z. Sağlık ekipleri ve Gerze Emniyet teşkilatı tarafından sedyeye alınarak Ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı. Songül Z. nın sağlık durumunun ağır olduğu, bebeğin ise sağlık sorunun olmadığı edinilen bilgiler arasında.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2012, 10:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
VELİ CÜCE
VELİ CÜCE - 12 yıl Önce

MEVLAM ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞAALLAH.GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.
OTOMOBİLİMİZİ PARK EDERKEN GEREKLİ EMNİYET TEDBİRLERİNİ EKSİKSİZ ALMIŞ OLSAYDIK BELKİ DE BU KAZA YAŞANMAYACAKTI.TRAFİK KURALLARINA HERZAMAN UYALIM DİYORUM.
ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 12 yıl Önce

yillardir kadim dostum ni̇yzi̇ altununn kzi ve torununn bu durumunu şu an yeni̇ öğrenmi̇ş bulunuyorum allahim bne feçi̇ bi̇r şey , i̇nanin duyunca çok üzüldüm, allah şi̇falar nasi̇p eylesi̇n, gerek songül kizima ve gerkese evlatlarina allah yardim eylesi̇n, anne ve bablarina yakin hisimakarabalarina büyük geçmi̇ş olsun di̇yorum dualarimi gönderi̇yorum...

banner381
SIRADAKİ HABER