Gerze CHP’de anlamlı bayramlaşma.

Gerze CHP İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen bayramlaşmada partinin duayenleri ile yeni üyeleri birlik bütünlük mesajı verdi.

Gerze CHP’de anlamlı bayramlaşma.

Ramazan Bayramın 2. Gününde Gerze CHP İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşma töreni hem mutluluğun, hem de duygusal anların yaşandığı bir ortamda gerçekleşti.

Partinin duayen isimlerinin baş köşeye oturtulduğu bayramlaşmada, diğer üyeler bayramlaşmak ve saygılarını göstermek için sabırsızlıkla sıralarını beklediler.

Partinin yarım asırlık üyesi, eski ilçe başkanı ve delegelerinden Avukat Kadir Olgunsoy, yaşanan tablodan memnuniyetini dile getirirken, yıllardır emek verdiği partinin şimdi genç ve dinamik ellerde olmasından duyduğu mutluluğun yanında, bugüne kadarki siyasi yaşantısından kazandığı tecrübelerini gençlere aktarmaktan da her zaman onur duyduğunu söyledi.

Partinin yeni üyelerinden Emin Büyükbaş ise, Ramazan Bayramı’nın öngördüğü dostluk, barış, kardeşlik ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı partinin her üyesinin gösterdiği dayanışma ile, Gerze için her zaman en iyisinin yapılacağına inandığını belirtti.



















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER