Hep destek, tam destek

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gurur kaynağımız sporculara belediyenin sonuna kadar destek olacağını göstermek amacıyla yemek verdi.

Hep destek, tam destek

22 Ocak Cumartesi gecesi, Köşk Restaurant’da Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI tarafından, Gerze Esnafspor U-19 ve A takımına bir akşam yemeği verildi. Bu yemeğe, takım sporcuları ve yönetimle beraber, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Ayhan Özhan ve Genel Sekreter Önder Öztürk de katıldı.

Gecede Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “Yasalar çerçevesinde sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret ediyoruz. Kendim de amatör sporda yer aldım. 30 yıl önceki ortamı çok özlüyorum. O zamanlar Gerze’mizde 3 takım vardı ve saygı, sevgi üst seviyedeydi. Birbirimizin her türlü dertleri ile ilgilenir, birbirimize sahip çıkardık. Şimdi ise yönetim şeklimizden midir bilinmez her şey yozlaştı. Saygı, sevgi ortamı eskisi gibi değil. Siz gençlerin bu söylediklerimden ders almanız dileğiyle U-19’da Sinop ilini temsil edecek takımımıza üstün başarı diliyorum. Amatör ligde, Play-Of’a kalan takımımıza da yanlarında olduğumu belirtiyor ve başarılarını bekliyorum.” dedi.

Gecenin devamında, ASKF il başkanı Ayhan Özhan tarafından, Belediye Başkanına, spora katkılarından dolayı bir plaket verildi.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER