Yediğimiz, içtiğimiz burnumuzdan gelmesin

Gerze Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptıkları denetimde sahte üretilen balların yakalanması vahim bir gerçeği öne çıkardı.

Yediğimiz, içtiğimiz burnumuzdan gelmesin

Ne acıdır ki ucuz etin yahnisi bol olur deyimini doğrulayan olay Gerze’de yaşandı. Çok ucuz bir fiyata bal satan kişilerin foyası yapılan incelemeler sonrası ortaya çıktı. Bal tamamen sahte ve besleyici özelliği olmayan, insan vücuduna zararlı nitelikte olduğu görüldü.

Denetimleri yürüten zabıta amiri Suat Işıdı sitemize yaptığı açıklamada; “İlçemizde zaman zaman dışarıdan gelen pazarlamacılar tarafından, üzerinde markası ve tarihi belli olmayan ürünler satılmak isteniyor. İncelendiğinde; fiyat bedelinin, olması gereken gerçek değerinin neredeyse 4 de 1 fiyatına satıldığı izlenen bu ürünlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı ve sağlığımıza olumsuz etkilerde bulunduğu açıktır. Bu konuda halkımızdan destek istiyoruz. Böyle bir ürünle karşılaştıklarında 0 368 718 54 24 numaralı telefona ihbar etsinler. Biz gerekeni yapacağız. Halkımızın sağlığını kimse tehlikeye atamaz.” dedi.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerze'liyim
Gerze'liyim - 13 yıl Önce

Pahallıysa vardır bir hikmeti,ucuzsa vardır bir illeti...der atalarımız.
Sağlık konusunda temizlik önemli olmalı.Belediye Zabıtalarının imalathane tarzı yerlere sık sık denetim yapmaları gerekiyor.Bizzat tanık olduğumdan İmalathanelerde çalışanların temizliğe önem vermediklerini biliyorum.

HÜSEYİN BODUR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÜSEYİN BODUR.!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 12 yıl Önce

gerze beledi̇ye başkani sayin osman belovacikli ve beni̇m meslektaşlarim olan, beledi̇yeni̇n aynasi değerli̇ zabitalari en kalbi̇ dugularimla kutluyorum, saygilar sunuyorum....

banner381
SIRADAKİ HABER