Sarı kuşaklarını taktılar.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Judo kursu kursiyerlerinin kuşak sınavı terfi töreni, Gerze Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Judo kursuna kayıtlı 4-8 yaş arası öğrenciler, kurs çerçevesinde kazandıkları bilgi ve becerileri değerlendirilerek bir üst seviye olan sarı kuşağa geçtiler.

Sarı kuşak takmaya hak kazanan Batın Buğra Akpınar, Arda Küçükbaş, Duygu Olgunsoy, Yağmur Naz Hep, Rabia Aleyna Hep, Işıl Olgunsoy, Ayça Ak, İdil Kocaman, Utkucan Özdemir, Ülkü Özdemir, Meltem Ezgi Akın, Mustafa Yuğşa Şensoy, Asude Zehra Şensoy Ve Erdal Dilek’e, kuşakları ve belgeleri İlçe Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi.

Kaymakam Metin Kubilay’ın öğrencilerle sıcak ilişki kurduğu görülen törende ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü tarafından Temmuz ayında Tekirdağ ilinde yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında 55 Kğ.Erkekler kategorisinde Türkiye 2.si olan kursiyerlerden Yavuzalp Demirci’ye ve Türkiye Yıldız Judocular Ligi terfi müsabakasında ilk  10.a giren Yıldız Bayan Judo Takımımız sporcuları; Habibe Karaman, Beril Dinç, Tuğba Hep, Burcu Değirmenci Ve Duygu Topal’a judo kıyafeti (Judogi) verildi.

Gerze Judo Takımı 19-20 Kasım 2011 tarihlerinde Ankara 'da yapılacak İller arası Judo Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek











































































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT TANGA
MURAT TANGA - 12 yıl Önce

GERZE İÇİN GÜZEL BİR GURUR TABLOSU. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 12 yıl Önce

Ulu Önder, Ben Sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim derken ahlaklı sporcu olmanın önemini belirtmiştir. Bu sporu ve sporcuları Gerze'mize kazandırmada tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER