Teşekkürler Kader..

İlçemizin artık milli takımda bir sporcusu daha var.

Teşekkürler Kader..

  İlçemizi bugüne kadar değişik branşlarda İlimiz ve Türkiye genelinde başarı ile temsil eden sporcularımızdan bir müjdeli haberde judo branşından geldi.

  Gerze Halk Etiğim Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslarda yetişen judocu sporcularımız,13-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Malatya ilinde düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilçemizi temsil eden Gerze Judo Takımımız 56 ilden 759 sporcunun katıldığı şampiyonaya 6 sporcu ile katılmış, şampiyonada sporcumuz Kader Aydın 44 kilo bayanlar kategorisinde sırasıyla 1.turda Trabzon,2.turda Ankara,3.turda Erzurum,4.turda Bursalı sporcuyu yenerek grup finallerine kalmış, grup finalinde Balıkesirli sporcuya yenilen sporcumuz repesajda(3.lük mücadelesi)Konyalı rakibini yenerek 3.lük kürsüsüne çıkmış ve ilçemizi milli takım bünyesinde temsil etmeye hak kazanmıştır.

  Başta bu işe gönül ve en büyük emeği vererek ilçemizin sesini Türkiye ye duyuran Gerze Judo Takımı bay ve bayan takımı antrenörleri, milli sporcumuz Kader AYDIN ve takım arkadaşları 36 kg. Bayanlar sporcusu Tuba Elagöz,44kg.sporcusu Beril Dinç, artı 63 kg. Sporcusu Elif Nur Demir,42 kg. Erkekler sporcusu Dursun Ali Ekinci ve 60kg.sporcumu Yavuz Alp Demir’ e

 Gerze Gündem Haber olarak gönül dolusu sevgiler sunarken, üstün başarılarının bundan sonrada artarak devam etmesini diliyoruz.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Grup Reenkarnasyon
Grup Reenkarnasyon - 12 yıl Önce

judo takımı antrenörlerini ve takım sporcularını kutluyoruz... beklentilerimizde yine yanıltmadınız bizleri...

banner381
SIRADAKİ HABER