Uğur Çetin’le sıcağı sıcağına

Gerze Esnaf Spor Başkanı Uğur Çetin’le olaylardan sonra Gerze Gündem’e konuştu.

Uğur Çetin’le sıcağı sıcağına
İşte çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maç sonrası Gerze Esnaf Spor Başkanı Uğur Çetin’le yaptığımız röportajda söyledikleri:
Biz daha önce bu hakemlerle bu ligin gitmeyeceğini söylemiştik. Merkez hakem komitesinin aynı hakemi üst üste bizim maçımıza vermesi bizim söylediklerimizi kanıtlamaya yeter.
Hakem Özcan Yamak’ın bir hafta önceki maçta kalecimiz Bülent’e ‘bu duruma geldiyseniz benim sayemde geldiniz. Telekom maçında Emre’ye kırmızı kartı verseydim bu durumda olmazdınız.’ şeklinde söylediği sözler maça zaten önyargıyla çıktığını gösteriyor. Acaba bu hakemin bazı beklentileri vardı da onlar gerçekleşmeyince mi Emre’ye kart verdi ve ardından küfür etti?
Olayların çığrından çıkmasının tek nedeni bu hakem üçlüsü ve onları bu maça atayanlardır. Bütün kararları takımımız aleyhine vereceksin, olmadık pozisyonda futbolcuma en ağır cezayı vereceksin, üstüne bir de küfür edeceksin. Senin karşındaki daha 20-25 yaşlarında gençler. Sen, bu yaşında o gençlere saha içinde olmadık hakaretler, küfürler ettiğin halde kimsenin burnu dahi kanamadan olaylar sonuçlandıysa bu, Gerze’nin kültürlü gençleri ve nezih taraftarları sayesinde olmuştur.
Elbette bu iş burada bitmeyecek. Her türlü yasal zeminde hakkımızı arayacağız. Gerekirse futbol federasyonuna kadar gideceğiz. Bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyoruz. Gizli kapaklı birşeyler varsa ortaya çıkaracağız.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
HASAN YEMENİCİOĞULLARI
HASAN YEMENİCİOĞULLARI - 13 yıl Önce

değerli kardeşim dediklerine katılmamak elde değil.bu sinop un herzamanki rezaleti.bu işyıllar öncesindede böyleydi.şimdide böyle demekki.o gençlerin ne emeklerle mücadele ettiğini iyibilirim.kimsenin bu emeğe saygısızlık etme lüksü yoktur.bu takımlar haksız yere şampiyonluk yaşıyorlar ve gruplara gittikeri zaman neden başarısız oluyorlar acaba.....

banner381
SIRADAKİ HABER